glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Surprizele lui Iordănescu pentru meciurile cu Grecia şi Israel. Octavian Popescu şi Radu Drăguşin, în premieră la naţională

Edward Iordănescu pregăteşte două surprize pentru meciurile amicale disputate de ”tricolori” acasă cu Grecia (25 martie) şi în deplasare contra Israelului (29 martie).

Selecţionerul României este pregătit să îi convoace în premieră pe Octavian Popescu (19 ani), puştiul-minune din vestiarul vicecampioanei FCSB, şi pe Radu Drăguşin (20 de ani), fundaşul central împrumutat de Juventus Torino la Salernitana.

Cei doi tineri fotbalişti au avut parte până acum de un sezon convingător. În timp ce Octavian Popescu şi-a trecut în cont pentru FCSB 7 goluri şi 3 pase decisive, în 26 de apariţii, în Casa Liga 1, Radu Drăguşin a bifat până acum 18 prezenţe în Serie A, în stagiunea curentă (13 pentru Sampdoria şi 5 la Salernitana).

În plus, ambii jucători au demonstrat că pot fi utili pe cel puţin două poziţii în teren. Popescu a fost folosit de Toni Petrea mijlocaş central, aripă stânga şi aripă dreapta (postul său de bază, de la juniori), în timp ce Radu Drăguşin a demonstrat că poate evolua şi în centrul apărării (poziţia sa principală), dar şi în flancul drept al defensivei.

1,9 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Aceeaşi sursă îl estimează pe Radu Drăguşin la 3,5 milioane de euro.

Sursa LookSport

Back to top button