glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Suporterii UTA-ei strâng rândurile pentru a-i susține pe frații Corviniști, în barajul de promovare de la Oradea

Lucrurile s-au clarificat în seriile 9 și 10 din Liga a 3-a, rezultând următoarele meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 2-a: CS Minaur – Baia Mare – Metaurgistul Cugir și CAO Oradea – CS Hunedoara. Pentru acest ultim meci, și suporterii UTA-ei sună adunarea, dorind să fie alături de peluza înfrățită a Corvinului. La București, contra lui Dinamo, arădenii tocmai au beneficiat de ajutorul galeriei de la CSA Steaua și doresc – la rândul lor – să le dea o mână ajutor hunedorenilor, aflați în punctul culminant al stagiunii.

Prin urmare, suporterii „Bătrânei Doamne” strâng deja rândurile pentru deplasarea de pe 25 mai, de la Oradea, de pe arena „Iuliu Bodola”. Costurile deplasării sunt zero, prin grijia oamenilor de afaceri arădeni, implicați afectiv și nu numai la Corvinul, Andrei Bodea și Șerban Popescu. Aceștia pun la dispoziție autocarele necesare, dar suportă și costul biletelor. Tot ce au de făcut arădenii este să se înscrie la numărele de telefon 0762.436.327 și 0758 933 027.

Confruntarea de pe 25 mai începe la ora 18, returul urmând să aibă loc pe 28 mai, la Hunedoara. Runda finală, pentru un loc în eșalonul secund, va avea loc pe 4 şi 8 iunie, gazda primului meci va fi trasă luni la sorți mâine, la Casa Fotbalului.

Sursă: SportArad.ro

 

Back to top button