glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Sunt căutați de părinții lor. I-ați văzut?

Doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, au fost dați dispăruți de familiile lor, după ce luni au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Cei care pot da informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugați să anunțe de urgență Poliția.

Primul minor dat dispărut este o tânără din municipiul Hunedoara. Filiz Erdogan a dispărut de acasă, în jurul orei 14, și nu a mai revenit de atunci. Marți, mama ei a anunțat Poliția. „Din declaraţia hunedorencei a reieşit faptul că minora ar fi plecat voluntar de acasă pentru a locui la domiciliul  unui tânăr din judeţul Prahova (fără a indica cu exactitate numele ori adresa acestuia). Minora are următoarele semnalmente: înălțime 1,55 m,  păr lung brunet, ochi căprui, față rotundă, ten măsliniu, constituție astenică; la data plecării, era îmbrăcată cu pantaloni supraelastici de culoare albastru închis, cămașă de culoare albă în partea superioară și pătrățele de diferite culori în partea de jos, geacă scurtă de jeans albastră şi era încălţată cu teniși de culoare roz cu negru”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Hunedoara.

Dacă îi vedeți, anunțați autoritățile

Polițiștii hunedoreani îl caută și pe Zoltan-Robert Iakab, un tânăr de 15 ani, din municipiul Orăștie, dispărut și el de acasă, luni seara. „În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat în  pantalon raiat de culoare maro, pulover negru, geacă de fâș culoare neagră, era încălțat cu cizme de cauciuc crem şi avea asupra sa suma de 15 lei (nu avea documente de identitate asupra sa). Semnalmente minorului sunt: înălțime 1.30-1.40 m, aproximativ 40 kg, corpolență atletică, ten măsliniu, ochi verzi, sprâncene arcuite, gură liniară cu buze groase, păr negru tuns scurt, față ovală, urechi normale cu lob dezlipit. În cursul anului 2014, minorul a mai plecat voluntar de la domiciliu, întorcându-se însă de fiecare dată”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara. În baza celor două sesizări, poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării celor doi minori şi a luării măsurilor legale, faţă aceştia fiind solicitată urmărirea naţională şi consemnul la frontieră. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.