glasul-hd.ro Web analytics


ActualitateSănătateUltima oră

Strigătul disperat al unei tinere din Deva pentru tatăl ei. Ajuns în spital cu atac cerebral, acesta s-a infectat cu Covid

Ajuns la spital acum 3 săptămâni, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic, bărbatul, în vărstă de 54 ani, a fost tratat la neurologie și a dat semne de a se însănătoși. Datorită închiderii secției de neurologie, acesta a fost transferat pe secția de interne. Ajuns aici, sâmbătă, starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit după spusele fiicei, iar personalul evită să-i administreze chiar și un amărât de supozitor, bineînțeles adus de fata pacientului. Acesta ar fi fost testat pentru Covid marți, rezultatul pozitiv fiind confirmat vineri.

Ajunsă în disperare de cauză, tânăra a obținut cateva răspunsuri de la personalul de pază, care „cu siguranță” ar fi capabili să dea niște răspunsuri concrete.

Vom încerca, zic acest lucru deoarece personalul medical este supus unui „ordin de confidențialitate”, să aflăm informații exacte despre acest caz despre care nu dorim să ajungă un caz „Covid” în urma unui normal „atac cerebral”.

Publicată de Gabriela Calo pe Marţi, 14 aprilie 2020

Back to top button