glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Șoferi depistați în trafic conducând fără permis de conducere

În data de 15.03.2020, în jurului orei 15:35, poliţiştii au observat în trafic,  pe raza comunei Șoimuș, un autoturism care nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare în partea din față, motiv pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia. La un moment dat, conducătorul autovehiculului a părăsit partea carosabilă, a ieşit pe un teren viran, unde s-a împotmolit (după care conducătorul autovehiculului, a coborât din autovehicul și a fugit).

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul a fost condus de un  minor  în vârstă de 17 ani, din comuna Șoimuș, care nu posedă permis de conducere şi care a fost identificat la scurt timp și a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Șoimuș, în vederea luării măsurilor legale.

 

În data de 13.03.2020, în jurul orei 23:30, poliţiştii unui echipaj de poliție rutieră au oprit în trafic, pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Hunedoara.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul  nu posedă  permis de conducere.

 

        În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.  

 

Back to top button