glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Sloturi versus jocuri de masa

Jocurile de noroc sunt un domeniu de activitate ce adună un număr progresiv de jucători de la an la an. Odată cu aceștia vin și schimbările din industrie. Anual sunt lansate noi joci pe piață și apar noi producători de jocuri. Clienții cazinourile online pot juca și testa multiple categorii precum jocuri slot gratis, jocuri de masă, jocuri live sau pariuri sportive.

Mare parte din cazinourile de pe piață includ în oferta lor acestea categorii. Cazinouri precum Frank Casino oferă portofolii vaste de joc clienților. Uneori sunt oferite și jocuri exclusive sau ce conțin caracteristici speciale și câștiguri ce pot atinge valori mari.

Prin ce se deosebesc sloturile

Jocurile de tip slot sunt de multe ori categoria preferată a clienților de cazinouri online. Acestea au în mare parte un RTP apropiat de media pieței (96%) și sunt clasate în multiple categorii. Astfel, jucătorii pot alege mai ușor din oferta cazinoului respectiv.

Sloturile abordează teme variate. Acestea pot conține personaje trăsnite precum spiridușul care păzește comoara sau eroi de legendă din mitologia grecească. Teme precum cele inspirate din seriale celebre sau care păstrează tema clasică cu fructe fac parte inevitabil din oferta aproape fiecărui cazino.

Punctele forte ale sloturilor nu sunt doar grafica și tema abordată, ci și caracteristicile și funcțiile speciale pe care le conțin. Pot avea un jackpot progresiv sau fix, simboluri ce vor plăti bine dacă formează combinații de 5, jocuri bonus sau runde gratuite ce pot fi declanșate de mai multe ori.

Sloturile nu implică utilizarea anumitor strategii de joc, ci se bazează mai mult pe noroc. Însă, poți contribui la sporirea șanselor de câștig prin ajustarea mizelor de joc în funcție de balanță și de progres și prin cunoașterea jocului.

Prin ce se deosebesc jocurile de masă

Jocurile de masă sunt o altă categorie aleasă adeseori de clienții cazinourilor. Acestea sunt de nelipsit din oferte și pot fi jucate în varianta offline, dar și în cea live. La mesele live sunt prezenți dealeri care se vor ocupa de joc și care vor răspunde la întrebările jucătorilor, dacă va fi necesar.

În categoria jocurilor de masă poți încerca mai multe variante. Cele mai populare sunt ruleta, Blackjack și Baccarat, dar pot fi testate și alte jocuri, precum Dream Catcher sau Craps. În funcție de masa de joc, mizele și câștigurile vor varia.

Spre deosebire de sloturi, la jocurile de masă pot fi aplicate diverse strategii de joc ce pot ajuta la dobândirea câștigurilor. Printre acestea se numără Martingale, șirul lui Fibonacci, Biarritz și LaBouchere. Acestea se potrivesc jocului de ruletă și aplicarea lor poate duce la rezultate pozitive.

Și la Blackjack și Baccarat există anumite aspecte ce pot fi compilate într-o strategie de joc utilă. Ajustarea pariului și consultarea statisticilor de pe site sunt doar două din sfaturile ce pot fi urmate în joc.

Fiecare joc de masă are propriile sale caracteristici care ajută la evidențierea lor. Regulile de joc nu sunt complicate și pot fi învățate ușor. Totuși, înainte de a juca e recomandat să fie consultate aceste reguli și să fie înțelese.

În concluzie

Atât jocurile de tip slot, cât și cele de masă au propriile avantaje și dezavantaje. Sloturile par mai ușor de jucat și nu implică prea multe reguli. Pe de altă parte, jocurile de masă au mai multe reguli, însă în cadrul lor pot fi utilizate strategii de joc.

Clienții cazinourilor online au gusturi diferite. Pot prefera jocurile de tip slot, pot îndrăgi mai mult jocurile de masă sau pot prefera ambele categorii. Până la urmă, fiecare jucător are propriul său top al jocurilor de noroc și face propriile sale alegeri.

 

(Licenta nr. 1784/27.07.2022)

Back to top button