glasul-hd.ro Web analytics


Sport

Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-1, 6-3. Simona este în optimile de finală la Australian Open 2021

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a învins-o rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA), scor 6-1, 6-3, și s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2021.

Simona va juca în turul următor cu învingătoarea partidei Iga Swiatek – Fiora Ferro.

Kudermetova a fost fioroasă doar în game-ul de debut, în care a servit exact, a atacat la milimetru și părea să îi creeze ceva probleme Simonei. A fost doar o momeală din partea româncei, care își lua reperele și pregătea o serie senzațională, de 6 game-uri consecutive. Halep a fost în față la toate capitolele. Serviciul i-a funcționat la parametri de trofeu. A trimis 4 ași, a pus prima minge în teren în 85% din rânduri și a izbutit 14 lovituri câștigătoare.

Simona Halep, în optimi la Australian Open

Kudermetova a opus o rezistență mai serioasă în setul secund. Jocul de regularitate al Simonei a fost presărat cu greșeli necaracteristice, iar rusoaica s-a văzut în avantaj, scor 3-2. A fost momentul în care Halep a călcat pe accelerație. A făcut câțiva pași în teren, nu i-a mai permis adversarei să dicteze ritmul.

Punctul culminant al partidei a avut loc în game-ul cu numărul 8, unul de peste 8 minute. Simo a fructificat a 4-a minge de break, apoi a servit sigur, pentru a închide meciul.

 

Back to top button