glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Scandal în comuna Vața de Jos

În data de 22.03.2020, în jurul orei 22:30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Vața de Jos, a provocat scandal la domiciliu şi-a ameninţat concubina.

La faţa locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o patrulă de intervenție, care a constatat faptul că bărbatul s-a reîntors la domiciliu şi şi-a amenințat concubina, deși împotriva acestuia, prin ordonanța procurorului, a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile (tot pentru fapte de acest gen), bărbatul fiind evacuat de la domiciliu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti ori a unor măsuri dispuse (a ordinului de protecţie) şi ameninţare.

Înainte de sosirea polițiștilor, bărbatul a părăsit domiciliul, însă, în data de 23.03.2020, în baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a celui în cauză.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării unei măsuri preventive.

Back to top button
Close
Close