glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Şapte titluri şi 14 medalii pentru arcaşii deveni la Cupa României

Un bilanţ excelent, de 14 medalii, între care şapte de aur, au înregistrat arcaşii de la Sport Club Municipal Deva la Cupa României de tir cu arcul care a avut loc la Bucureşti, pe stadionul Olimpia. În urma acestor rezultate, sportivii hunedoreni de la SCM Deva/ Minerul Aninoasa au ocupat primul loc în clasamentul cluburilor partipante, 13 la număr, fiind urmaţi pe podium de CSŞ Unirea Iaşi – locul 2 şi CSA Steaua Bucureşti – locul 3.

Patru titluri a obţinut la aceste întreceri Beatrice Mikloş, fiind cea mai premiată arcaşă de la clubul devean. Ea s-a impus în întrecerea individuală a cadetelor şi a mai câştigat probele de echipe mixte ale juniorilor – împreună cu Eduard Mikloş – şi ale seniorilor – cu Ghenadie Iepuri, ea devenind campioană şi cu echipa de senioare, alături de Andreea Uritescu şi Luminiţa Boroş.

Celelalte medalii de aur au fost aduse pentru SCM Deva/ Minerul Aninoasa de Ioana Puşcă la junioare II, Moreh Tamaş la juniori II şi Andreea Uritescu la senioare.

Medalii de argint au cucerit la această ediţie de Cupa României de şase arcaşi hunedoreni. Luminiţa Boroş la senioare, Ghenadie Iepuri la seniori, Beatrice Mikloş la junioare I, Eduard Mikloş la juniori I, Marco Tănăsescu la juniori II şi Mario Ţâmpu la cadeţi au încheiat concursul pe treapta a treia a podiumului. Locul 3 şi medalie de bronz a câştigat Flavius Tănăsescu la juniori.

Trebuie amintit că arcaşii de la Sport Club Municipal Deva şi Minerul Aninoasa (dublă legitimare) sunt pregătiţi la club de antrenorii Viorel Hăbian şi Gigi Puşcă.