glasul-hd.ro Web analyticsPublicitate

(P)TOP 3 moduri prin care îți poți cunoaște mai bine corpul

Spre deosebire de orice alt lucru sau persoană din viața ta, corpul tău este și va fi mereu cu tine indiferent ce s-ar întâmpla. Este foarte important să îl asculți cu atenție ca să îți îmbunătățești considerabil calitatea vieții. De la tipul și cantitatea de mâncare pe care trebuie să îl mănânci, nivelul de activitate fizic, starea de sănătate și calitatea vieții sexuale, corpul tău îți poate spune tot ce ai nevoie ca să fii într-o formă fizică de invidiat și chiar să ai parte de relații sănătoase cu cei din jurul tău. Cele mai multe probleme sunt cauzate de neascultarea corespunzătoare a semnelor indicate de corpul tău.

Iată cum poți să fii deschisă la  minte și să fii mai conștientă de nevoile corpului tău

  • Încearcă jucăriile sexuale

Indiferent dacă ești single sau într-o relație, jucăriile sexuale vor fi mereu un motiv bun ca să îți cunoști mai bine corpul. Plăcerea sexuală îți îmbunătățește viața prin faptul că te ajută să te eliberezi de stresul zilnic și să te conectezi mai bine cu partenerul tău. Foarte multe cupluri au probleme în relație din cauza sexului. De cele mai multe ori ele sunt cauzate din lipsa de comunicare sau pur și simplu din cauză că nu știu exact ce își doresc din punct de vedere sexual. Jucăriile sexuale, precum vibratoarele te pot ajuta foarte ușor să atingi orgasmul și să îți descoperi punctele erogene. Comandă un vibrator de pe site-ul Pasiune.ro și bucură-te de momente speciale atât singură, cât și cu partenerul tău.

  • Meditează 

Nu este niciun secret faptul că o sesiune scurtă de meditație te poate ajuta să te calmezi și să fii mai prezentă indiferent de ce se întâmplă în viața ta. Atunci când trăiești într-un stil alert, este foarte greu să îți găsești un moment în care pur și simplu să îți asculți gândurile. Meditația te poate ajuta să îți privești gândurile în mod obiectiv și, prin urmare, să ai un control mai bun asupra emoțiilor tale. De asemenea, având un moment de liniște, poți face un exercițiu de ”body scan” în care îți poți detensiona corpul relaxându-te cu adevărat.

  • Încearcă diferite feluri de mâncare

Dacă ai observat că în ultima vreme nivelul tău de energie este scăzut, probabil ar trebui să fii un pic mai atentă la ce mănânci. Este foarte important să ai un regim echilibrat. Și da, asta înseamnă că poți mânca dulciuri și junk food din când în când. Totuși, ar trebui să fii foarte atentă la modul cum reacționează corpul tău după ce mănânci. Nu mânca porții excesiv de mari și compensează mereu un ”cheat meal” cu o porție de legume. Cu siguranță vei vedea rezultate pozitive și vei începe să te simți minunat!

Cu alte cuvinte, corpul tău îți poate spune foarte multe lucruri despre starea ta fizică și psihică. Este foarte important să renunți la tabuuri, să te asculți și să descoperi de ce ai nevoie ca să te simți bine. Tu ești singura persoană care poate face acest lucru!

Sursa foto: Pexels.com

Back to top button