glasul-hd.ro Web analytics


Știri regionale

Primul restaurant de tip “fast-healthy food” din România s-a deschis în Cluj-Napoca

De la finalul lunii octombrie, Clujul are un nou quick service restaurant: Natuu.

Acesta este situat pe strada Someșului, nr. 30, la parterul complexului noilor clădiri de birouri.

Natuu este primul concept de “fast-healthy food” restaurant din România, care pune la dispoziție preparate super tasty, în restaurant sau to go.

Natuu spulberă mitul cu privire la mâncare sănătoasă și fără gust vs. mâncarea nesănătoasă dar cu gust, militând pentru un comportament de consum fără încărcături de conștiință.

Tocmai de aceea, produsele Natuu sunt gândite și preparate cu papilele gustative, fiind de la sine înțeles că fiecare ingredient este super sănătos. Momentul pauzei de masă este menit să relaxeze, să reîncarce cu energie și, desigur, să fie cât mai îndelungat.

Drept urmare, toate comenzile sunt servite super rapid, la un preț inteligent și accesibil tuturor, atât la restaurant cât și prin serviciul de livrare ce va fi disponibil în curând. Lansarea acestuia va fi anunțată pe platformele de social media pe care Natuu este prezent.

Rețetele sunt gândite pentru a acoperi nevoile din diferite momente ale zilei (mic-dejun, prânz sau pauza de cafea) și sunt actualizate periodic.

Începând cu ora 7:30, clienții pot găsi la Natuu cea mai variată și matinală sortimentație de mic-dejun: produse de patiserie, sandwich-uri reci sau calde, budinci pe bază de semințe chia sau ovăz, ouă, combinații ca mic-dejun englezesc sau salată de fructe proaspete.

În apropierea orelor de prânz, Natuu servește, printre altele, supe calde, lasagna, rețete pe bază de orez sau noodles, salate, burgeri și, bineînțeles, deserturi. Pe lângă gusturile și combinațiile surprinzătoare, secretul Natuu stă de fapt și în lipsa unui ingredient pe care tot mai multă lume îl evită: carnea.

În meniul restaurantului nu vei găsi niciun produs pe bază de carne, dar vei găsi mereu alternativa surprinzător de similară la gust și textură, pe bază de plante.

Mai mult, fiind un quick service restaurant, ambalajele Natuu au fost de la început foarte importante pentru a păstra calitatea alimentelor și, cel mai important, pentru a avea un impact minim asupra mediului. Ambalajele folosite sunt doar pe bază de plante, compostabile și cu o amprentă minimă asupra mediului înconjurător.

Back to top button
Close
Close