glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Primul QUADRATHLON din Romania, editia a 2-a

Un eveniment de trei zile care promoveaza turismul sustenabil, neagresiv cu mediu. Activitati: lseri muzicale, excursii in caiac, evenimente culinare, cultural-istorice, ateliere literare, o intrecere de tip quadrathlon.

Acest eveniment a luat nastere ca o reactie la presiunea tot mai mare la care e supusa delta prin turismul agresiv care se practica in prezent, si va propune 5 zile de turism altfel, ecologic, educativ, dar nu mai putin spectaculos. Garantat!
Este un eveniment desfasurat in perioada 1-5 sept. care are ca scop promovarea turismului prietenos cu mediu, prin incurajarea activitatilor sportive, educative, culturale, traditionale.
Primul QUADRATHLON din Romania, editia a 2-a, (500m inot, 6km alergare, 20km bicicleta, 3km caiac- caiacele le punem noi la dispozitie-) de fapt o intrecere amicala cu zambetul pe buze, nu e neaparata nevoie sa fii sportiv de performanata,
o intrecere a copiilor, lansari de carte, dar si un atelier de construit povesti, seri muzicale, o tura de caiac (caiacele le aducem noi), un bors de peste, ateliere pe diverse teme- feldenkrais, yoga, istoria Sulinei, mestesugareli, seara greceasca si altele. (workshopuri).

Quadrathlonul mare va fi vineri 4 septembrie (sedinta tehnica-kituri pe 3 -joi seara), cu ceaunul de dupa concurs, seara folk.
Tura de caiac, borsul de peste, workshopul la biblioteca sambata, 5 septembrie.
La Quadrathlon se poate participa si la categoria stafeta, dar nu mai mult de 2 coechipieri.
Continuam programul inceput anul trecut, “o carte poate schimba o viata” prin care FIECARE participant la event doneaza o carte care a insemnat ceva pentru el bibliotecii din Sulina! ATENTIE- NU o carte de care vrem sa ne scapam, ci una care a produs un scurtcircuit atunci cand am citit-o!! In cadrul workshop-ului din 5 sept. de la biblioteca.

Județul Hunedoara are un concurent în cadrul evenimentului, petroșăneanca Vanea Aniko Emese.

Back to top button