glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Polițiștii hunedoreni au depistat din nou nereguli în trafic, fiind înregistrate dosare penale – alcoolul rămâne principalul „factor”

La data de 02.08.2020, în jurul orei 08:40, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Veţel,  în timp ce conducea un autoturism  pe DN7, în localitatea Leşnic, a fost înregistrat de aparatul  radar cu viteza de 79 km/h.

Prin urmare, bărbatul a fost oprit de poliţiştii rutieri, iar la controlul efectuat a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile engleze (care nu prezenta caracteristicile unui permis de conducere valabil).

Fiind verificat în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul  nu  figurează  ca fiind posesor de permis de conducere, motiv pentru care, în cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

 

La data de 02.08.2020, în jurul orei 22.45, un bărbat de 39 de ani, din Deva, a acroșat şi a avariat un autoturism, în timp ce conducea un autoturism în  parcarea unui bloc de locuinţe de pe strada Bejan, din municipiul Deva. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat  valoarea de 1,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

Tot la data de 02.08.2020, în jurul orei  08:10, poliţiştii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Hațeg au oprit în trafic, pe strada Progresului, din Hațeg, autoturismul condus de un bărbat  de 51 de ani, din orașul Hațeg.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 02.08.2020, în jurul orei 17:55, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Maramureş, care conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Gothatea, a fost oprit de poliţişti pentru control (poliţiştii au constatat că acesta  nu avea montată, în partea din faţă a maşinii, plăcuţa cu numărul de înmatriculare, nu purta centura de siguranţă şi nu avea în dotarea autoturismului cele două triunghiuri reflectorizante, trusa medicală şi stingatorul de incendiu).

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,32 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 02.08.2020, în jurul orei  23:50, poliţiştii au fost sesizați telefonic despre faptul că o autoutilitară a lovit gardul unui  imobilul de pe Calea Braii, din municipiul Lupeni.

Echipajul de poliţie a identificat la faţa locului un bărbat de 38 de ani, din Lupeni, cu privire la care a stabilit că a condus autoutilitara implicată în evenimentul rutier, deşi consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării  probelor biologice de sânge, însă a refuzat să se supună respectivei proceduri.

 

La data de 02.08.2020, în jurul orei 01:30, Poliția Oraşului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că  pe DN66, pe raza localității Băcia, s-a produs un eveniment rutier.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Deva, în timp ce conducea un  autoturism a ieşit de pe un drum lăturalnic în DN66 fără a utiliza farurile maşinii şi fără a acorda prioritate autoturismului care circula regulamentar pe DN66, din direcţia Simeria-Călan, condus de un tânăr  de 20 de ani, din Călan.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, însă, cu ocazia testării conducătorilor auto, în cazul bărbatului de 32 de ani, aparatul a indicat o concentraţie de 0,95 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 01.08.2020, în jurul orei 22:25, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 58 de ani,  care conducea un autoturism pe DJ 700,  în localitatea Sântandrei. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit  faptul că bărbatul figura având  permisul de conducere reținut.

 

În data de 01.08.2020, în jurul orei 23:25, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă  de 55 de ani, din Simeria, care conducea un  autovehiculul pe strada Biscaria, din oraşul Simeria, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cazul bărbatului, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat

 

        În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Back to top button