glasul-hd.ro Web analytics


ActualitatePolitică

PNL – şase posibili candidaţi pentru Primăria Devei

În această săptămână a început efectuarea sondajului în urma căruia liberalii hunedoreni doresc să se orienteze mai bine în alegerea unui candidat pentru postul de primar al reşedinţei de judeţ. Liderul PNL Hunedoara, Lucian Heiuş, se mulţumeşte, deocamdată, să ofere doar informaţii generale despre demers.

„Este un sondaj început luni, în care sunt incluşi 6 membri ai PNL. În sondaj se vor urmări mai multe combinaţii posibile de candidaţi care au şanse să participe la alegeri. E un sondaj cu un total de 18 întrebări, făcut de o companie profesionistă din domeniu, în urma căruia sperăm să ne edificăm”, spune Heiuş.

Întrebat dacă Răzvan Mareş (cel despre care s-a zvonit că ar putea candida susţinut de PNL) este inclus în sondaj, Lucian Heiuş a răspuns: „Nu comentez zvonuri. Nu s-a discutat o asemenea variantă în forurile de conducere ale partidului”.

Liderul PNL Hunedoara a refuzat să răspundă tranşant şi la întrebarea: „Tiberiu Balint se numără sau nu printre cei şase posibili candidaţi?”. „Nu vreau să dau niciun nume. Colegii mei care fac parte din sondaj ştiu că sunt sondaţi şi am convenit ca, deocamdată, să nu fie dat niciun nume public. De fapt, s-ar putea ca nici rezultatele finale ale sondajului să nu fie făcute publice. S-ar putea să avem un lider detaşat al preferinţelor, ori se prea poate să avem doi, trei sau chiar patru colegi aflaţi foarte aproape unul de celălalt ca intenţie de vot, caz în care vom mai avea un al doilea sondaj, în septembrie”, a adăugat Lucian Heiuş.

Tags
Back to top button
Close
Close