glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 și a lovit un gard de protecție la Campionatul Național de Super Rally Târgu Mureș

Pe ultima manșă a etapei a doua din Campionatul Național de Super Rally, care a avut loc la Târgu Mureș, pilotul Mihai Leu a pierdut controlul prototipului Radical SR8 și a lovit un gard de protecție.

Doi copii, frați, aflați alături de mama lor chiar lângă gard au avut nevoie de scurte îngrijiri medicale, însă nu a necesitat transportarea lor de urgență la spital și nici internare. De asemenea, Mihai Leu nu a necesitat îngrijiri medicale, viteza la impact fiind foarte mică. În momentul incidentului doar Mihai Leu și Jerome France se mai aflau pe traseu, dar situația din clasament nu mai putea fi schimbată.

De altfel, după cursă, Mihai Leu i-a invitat pe aceștia la masă și chiar le-a oferit acestora trofeele pe care el le-a câștigat la etapa de la Târgu Mureș. “Îmi pare nespus de rău pentru tot ce s-a întâmplat, dar mă bucur că cei doi micuți sunt bine. Chiar am vorbit cu părinții și vor veni la următoarea etapă de la Deva”, a spus Mihai Leu.

Sursă: FRAS.ro

A treia etapă a Campionatului Național de Super Rally este programată la Deva în perioada 19 – 20 August.

Back to top button