glasul-hd.ro Web analytics

ComunitateSportUltima oră

Performanța anului 2021 în lume la înotul în ape deschise poate fi a ROMÂNIEI!

Organizația mondială a înotului WORLD OPEN WATER SWIMMING ASOCIATION, cu sediul în California, nu doar că a ratificat înotul sportivului hunedorean Avram Iancu UNIC,  dar l-a și nominalizat pentru a fi desemnat Performance of the Year 2021(Performanța Anului 2021).

Cei mai mulți dintre noi nu știu că în 9 septembrie 2021 Avram a realizat un înot IMPOTRIVA CURENTULUI pe Dunăre ( adică în sus), reușind să parcurgă 26 de kilometri și să reziste 18 h și 30 de minute.

Specialiștii în domeniu au stabilit: pentru originalitatea înotului și pentru rezistența de a pune în practică “imposibilul”, românul Avram Iancu a fost nominalizat, alături de alți 14 mari înotători ai lumii, pentru obținerea titlului ” Performance of the Year ” în lume.

“Ceea ce a ținut de brațele mele am făcut. Am realizat o performanță unică. Dacă doriți ca această performanță românească să fie desemnată Performanța anului în lume, vă rog să o votați ca atare. 

Vă rog să mă credeți că am depășit demult perioada dorinței de afirmare și că acest demers nu este atât de important pentru mine. Mai important este pentru compatrioții noștri care mai găsesc bucurie și satisfacție doar în astfel de biruințe românești.
Îi rog și pe admiratorii și prietenii din întreaga lume să voteze această performanță.

Votul online se poate exprima aici: https://www.openwaterswimming.com/contestants/avram-iancu-romania-2021/ 

Vă mulțumesc tuturor!” a declarat campionul nostru, Avram Iancu.

Avram Iancu a fost nominalizat “pentru că este un aventurier creativ care este neobosit în urmărirea obiectivelor sale de înot în apă deschisă (a finalizat o traversare a Canalului Mânecii la a patra încercare) și pentru că este un ambasador și promotor personal al sportului, cu o bucurie cu adevărat profundă și un sentiment de apreciere pentru susținătorii săi și vremea imprevizibilă prin care trebuie adesea să înoate. De asemenea, a fost nominalizat pentru înotul de la București timp de 24 de ore și cel de la Timișoara pentru 12 ore pentru a ajuta copiii cu autism care doresc să înoate.” spun cei de la WOWSA.

Voturile se vor încheia pe data de 31 ianuarie 2022.

Noi am votat! Vă invităm și pe voi să o faceți în 2 pași simpli: 

  1. Îți creezi un cont rapid aici: Înregistrare
  2. Acesați pagina sportivului nostru : https://www.openwaterswimming.com/contestants/avram-iancu-romania-2021/  sau click pe poza de mai jos.

Back to top button