glasul-hd.ro Web analytics


Publicitate

(P)Descoperă câteva dintre avantajele ofertelor de pariuri sportive online!

Cu toate că ofertele de pariuri sportive online sunt disponibile de circa 20 de ani, creșterea exponențială  a folosirii smartphone-urilor și a tabletelor în ultimul deceniu a fost pivotală pentru dezvoltarea industriei de pariuri și jocuri de noroc.

Pe lângă faptul că ofertele de pariuri sportive online sunt mult mai cuprinzătoare decât cele offline, platformele online oferă o serie de beneficii deosebite, beneficii pe care le vei putea descoperi în rândurile ce urmează.

– Nu faci niciun drum. Nu contează unde locuiești sau unde te afli într-un moment anume, întrucât nu vei avea nevoie decât de o conexiune stabilă la internet. În plus, nu vei pierde timp cu deplasarea până la o agenție stradală.

– Nu există program de funcționare. Casele de pariuri sportive online sunt “deschise” 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Astfel, poți paria la orice oră fără a-ți mai face griji că agenția se va închide înainte de începerea meciului din Champions League.

– Confidențialitate și intimitate. Atunci când apelezi la ofertele de pariuri sportive online, vei avea intimitate totală. Nu te vei întâlni cu nimeni la agenția de pariuri, așadar dacă nu vrei să socializezi atunci când depui biletul, alege platformele virtuale. Pe lângă intimitate, nu există lucruri care să îți distragă atenția atunci când pariezi online, așadar te vei putea concentra mai bine atunci când analizezi oferta.

– O selecție impresionantă de opțiuni de pariere. Pariorii care aleg ofertele online au la dispoziție o varietate mult mai mare de opțiuni. Astfel, unele platforme pot oferi chiar peste 200 de opțiuni pentru fiecare eveniment important din fotbal sau tenis.

– O varietate de promoții și bonusuri. Majoritatea site-urilor de pariuri sportive online oferă bonus la înscriere, însă acesta este doar unul dintre extra-beneficiile oferite. Există multe alte promoții și bonusuri desfășurate de-a lungul anului de marile case de pariuri, printre care se pot afla și cotele mărite, bonusurile la fiecare depunere, bonusurile pentru folosirea aplicației mobile de pariuri, bonusurile la biletele de tip acumulator cu mai mult de 5 selecții, returnarea mizei dacă “te-a scos” un singur meci de pe bilet și multe altele.

– Cote excelente. Competiția pe piață este deosebit de mare, astfel încât platformele cu renume se străduiesc să îți ofere cele mai bune cote de pe piața la toate evenimentele importante din sport. În plus, este foarte simplu să verifici cotele mai multor platforme online și să alegi varianta cea mai bună, motiv pentru care majoritatea ofertelor vor fi foarte generoase din acest punct de vedere.

– Live streaming și pariuri live. Ofertele cuprind secțiuni deosebit de complexe de pariuri live. Dacă vrei să crești adrenalina și să profiți de cunoștințele avansate pe care le ai într-un sport anume, ai la dispoziție o multitudine de opțiuni de pariere în timp real. În plus, unele platforme transmit live meciurile, așadar vei putea urmări evenimentul pe care dorești să mizezi, chiar dacă acesta nu este transmis de televiziunile naționale.

– Opțiunea de Cash-out. Atunci când vrei să închizi un pariu cât timp evenimentul încă este în desfășurare, majoritatea caselor de pariuri sportive online îți pun la dispoziție opțiunea de Cash-out. Astfel, vei putea recupera o parte din miza depusă atunci când crezi că ai făcut alegerea greșită sau vei putea asigura un câștig decent înainte ca una dintre echipe să întoarcă rezultatul în defavoarea ta.

Back to top button
Close
Close