glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Parângul Night Challenge ediția a 9-a va avea loc în 5 martie

Parângul Night Challenge este o cursă nocturnă, de tip “vertical race” desfășurată, de regulă, în a doua parte a lunii februarie, în masivul Parâng. Deviza întrecerii este: iarna, noaptea, spre piscuri! Anul acesta startul va avea loc în data de 05.03.2022, la ora 18;30.
Competiția constă în parcurgerea unui traseu de 4,5 km, cu o diferență de nivel de 1000 de metri, la lumina lanternelor frontale, în alergare sau împingând în bețele schiurilor de tură ( alegi una din cele două secțiuni).
Evenimentul este tradițional, ajungând la a 9-a ediție și este organizat de către AS Bike & Run Petroșani, Avram Iancu și prietenii, forțe din Parâng, în co-organizare cu Primăria și Consiliul municipiului Petroșani.
Vârful Parângul Mic, aflat la peste 2000 de metri altitudine îşi lansează din nou provocarea atât alergătorilor cât şi schiorilor. Mirajul luminiţelor aprinse în noapte, socializarea între iubitorii sporturilor montane, anunţă din nou adunarea.  Suntetți așteptați cu drag.
CARTIERUL GENERAL AL CURSEI VA FI AMPLASAT LA INTRAREA ÎN PÂRTIA B ȘI TOT ACOLO SE VA DESFĂȘURA ȘI FESTIVITATEA DE PREMIERE. TOTUL SE VA DESFĂȘURA OUTDOOR, ÎN ACEST CONTEXT PANDEMIC.
Valoarea totală a premiilor este de 11.500 lei existând și un bonus de 3500 lei pentru cine este în stare să bată recordul actual de cursă ( 40 min 52 sec, ce dăinuie din 2016).

Înscrierea pentru copii ( categoria sub 10 ani, categoria 10-14, categoria 15-18) este GRATUITĂ și se efectuează la fața locului, doar în prezența unui părinte. Este interzisă participarea minorilor la cursa mare.

Adulții se pot înscrie online în urma unei contribuții de:

70 lei – pană în 02.03.2021

Sau la fața locului pentru o contribuție de:

90 lei

Mai multe detalii pe: https://parangulnight.bike-run-petrosani.ro/inscriere/

Back to top button