glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Parada militară Deva și Alba Iulia (galerie foto – video)

De Ziua Națională a României am fost prezenți la manifestările de la Deva și Alba Iulia.

Dacă la Deva atracția maximă au fost caii de serviciu ai Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara folosiţi în acţiunile desfăşurate în zonele montane, greu accesibile şi pe traseele turistice, la Alba Iulia atracțiile au fost transportoarele blindate, elicopterele si aparatele de zbor MIG-21.

Peste 1000 de militari, zeci de transportoare blindate și autospeciale MApN, dar și 15 avioane și elicoptere ”au luat cu asalt” Alba Iulia, la defilarea militară. Pe timpul defilării, cerul a fost survolat de aeronave ale Forțelor Aeriene. Dispozitivul de zbor a fost deschis de elicoptere IAR 330 PUMA și IAR 330 SOCAT din dotarea Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”. Una dintre aeronave a purtat Drapelul României. De asemenea, onorul de la înălțime a fost prezentat și de avioane MIG 21 LanceR din dotarea Bazei 71 Aeriană de la Câmpia Turzii.

Dacă la Deva am reușit să transmitem live pe pagina de Facebook Glasul Hunedoarei, la Alba serviciile de telecomunicații nu ne-au permis acest lucru din cauza numărului mare de utilizatori, dar le avem mai jos, inclusiv galerie foto.
Parada militară Deva

Galerie foto paradă Alba Iulia

Back to top button
Close
Close