glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Păcănelele acestea au devenit clasice peste tot

Vă simțiți copleșit de alegerea imensă de sloturi clasice și nu sunteți sigur care sunt cele mai bune pe care să le jucați? Nu sunteți singuri.

Acest articol nu enumeră toate sloturile clasice existente. În schimb, enumeră doar cele mai bune jocuri de sloturi clasice de jucat în 2022.

Aceste jocuri sunt cele mai bune exemple de sloturi clasice pe care le poți juca de pe computer sau de pe dispozitivul tău mobil pentru a aduce tot ce este mai bun, chiar dacă pe unele poate nu le vei găsi pe maxbet casino online.

Flying Ace

În ceea ce privește funcțiile bonus, acest joc cu cinci linii de plată și trei role nu este deosebit de îndrăzneț.

Cea mai mare parte a învârtirii are loc în jocul de bază, de unde jucătorii norocoși sunt aruncați în aer spre combinații norocoase cu un pic de ajutor din partea simbolului wild. Pur și simplu ștergeți-vă praful de pe vechii ochelari de aviator și țineți-vă ochii fixați pe personajul pilot.

Vegas Wins

Pentru cei care tânjesc după un pic de magie Las Vegas în viața lor, Vegas Wins este o modalitate perfectă de a se distra jucând jocuri de cazino online.

Acest joc cu 20 de linii de plată și cinci role vine cu o comoară de simboluri scatter și înlocuitori.

Pur și simplu colectați cel puțin trei simboluri scatter și câștigați 10 rotiri gratuite – cu posibilitatea de a declanșa și mai multe.

Cabaret Royal

Pietre prețioase strălucitoare, monede zăngănitoare și gazde frumoase – asta primești dacă joci Cabaret Royale, un slot clasic de la 2by2 Gaming.

Acest joc cu cinci role adaugă un pic de strălucire și farmec la sloturile clasice, introducând câteva simboluri strălucitoare și posibilitatea de a câștiga până la 15 rotiri gratuite dintr-o singură lovitură.

Primate King

Red Tiger vă urează bun venit pe Insula Craniului, o insulă misterioasă cu o peșteră în formă de maimuță, cranii și oase. Așteptați-vă să vedeți șerpi, cufere de comori, hărți și busole ca simboluri valoroase, cu gorila ca simbol wild.

Gorila este deosebit de interesantă, deoarece, pe lângă faptul că înlocuiește orice alt simbol pentru a forma un câștig, ea poate, de asemenea, să zdrobească simbolurile cu plată mică. La acest bonus Primate Smash, simbolurile cu valoare mai mare vor cădea pentru a umple golurile rămase, garantând un câștig din noul amestec de simboluri!

Big Bass Bonanza

Fă o incursiune profundă în Big Bass Bonanza și pregătește-te să obții niște câștiguri grozave în acest joc ca la aparate cu 5 role și 10 linii de plată de la Pragmatic Play. Jocul de bază este simplu, dar distractiv, dar fiți cu ochii pe simbolul bibanului, deoarece aici se află marea captură!

Prinde 3, 4 sau 5 simboluri bass pe un cârlig și deblochează 10, 15 sau 20 de jocuri gratuite. În timpul rundei de rotiri gratuite, un pescar va acționa ca simbol wild și vă poate ajuta să completați o combinație. Colectarea a 4 pescari vă va aduce, de asemenea, 10 rotiri gratuite suplimentare, iar simbolurile de colectare a banilor de pește plătesc dublu față de nivelul de bază. Jocul nu se termină aici, totuși. Colectați încă 4 simboluri pescar și runda începe din nou, cu simbolurile de pește care acum plătesc triplu! Runda se poate repeta chiar și a 4-a oară, cu un multiplicator uriaș de 10x pentru toate simbolurile de pește!

Gonzo’s Quest

Urmăriți-l pe conchistadorul spaniol din secolul al XVI-lea, Gonzalo Pizarro, în căutarea sa de a descoperi miticul oraș al aurului, El Dorado. În afară de grafica 3D remarcabilă, Gonzo’s Quest are mai multe caracteristici care te vor ține în priză. Ajutându-vă să obțineți câștiguri masive este funcția Avalanche, unde pot fi declanșate câștiguri multiple în aceeași rotire, în timp ce cu funcția bonus Free Fall, 3 sau mai multe plăci de aur strălucitoare pot declanșa până la 10 căderi gratuite. Simbolul wild îți sporește, de asemenea, șansele de a da lovitura.

Starburst

A trecut aproape un deceniu de când NetEnt a lansat acest joc clasic, dar a rămas în mod constant cel mai popular joc ca la aparate online.

Cu designul său simplu și plățile recompensatoare, nu este de mirare că Starburst este un succes atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei experimentați. Ca un cadou care continuă să dea, Starburst este un slot cu volatilitate scăzută, ceea ce înseamnă că vei obține câștiguri mai frecvente. Cu toate acestea, puteți câștiga în continuare până la un uimitor 50.000x pariul dumneavoastră. În cazul în care acest lucru nu a fost suficient pentru a cimenta Starburst în locul nostru nr. 1, slotul are, de asemenea, o funcție Win Both Ways și un simbol Starburst Wild pentru a vă ajuta să obțineți câștiguri și mai mari.

Concluzie

Cazinourile fizice nu ar fi la fel fără zumzetul electric și bipul aparatelor de joc. Câștigătorii sar de bucurie când monedele câștigătoare se lovesc de cutia de plată, iar totul are un farmec aparte, de modă veche. Dar, indiferent dacă sunteți tânăr sau bătrân, jocul de sloturi aduce distracție, emoție și, bineînțeles, șanse de a câștiga premii mari, indiferent de vârstă și sex.

Mulțumită celor mai importante sloturi online, acum puteți învârti rolele oricând și de oriunde. Nu mai este nevoie să vă rezervați o călătorie și să așteptați următoarea vacanță pentru a merge să învârtiți rolele la un cazinou terestru. Cele mai bune sloturi de cazinou din lume sunt acum disponibile pe computerul sau pe dispozitivul dvs. mobil. Astfel, puteți juca de pe canapea seara, de la birou în timpul pauzei de prânz și chiar din tren în drum spre casă.

Începeți astăzi cu sloturile online și jucați pe dispozitivul ales de dvs. Trebuie doar să te înregistrezi la un cazinou online și să îți verifici contul, iar mii dintre cele mai bune jocuri de păcănele din lume vor fi gata și te vor aștepta 24 de ore din 24, 7 zile din 7, indiferent unde te afli. Sloturile online sunt simple, convenabile, ușor de utilizat pe mobil și, bineînțeles, plătesc milioane în premii și jackpoturi.

 

Back to top button