glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

(P) Viziteaza judetul Hunedoara, cu ajutorul unei companii de inchirieri masini!

Judetul Hunedoara este cunoscut, in primul rand, pentru faptul ca este singurul din tara in cazul caruia resedinta nu este cel mai mare oras. Deva este resedinta, in timp ce orasul Hunedoara este cel mai mare din judet.

Situat in vestul tarii, judetul Hunedoara are o suprafata de putin peste 7.000 de kilometri patrati si o populatie de aproximativ 420.000 de locuitori. Pe langa cele doua localitati enumerate mai sus, altele importante sunt Brad, Lupeni, Orastie, Petrosani, Vulcan, Aninoasa, Geoagiu, Hateg, Petrila si Simeria.

Judetul Hunedoara ascunde, insa, unele dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din tara, usor accesibile cu ajutorul serviciilor de inchirieri masini. Spre deosebire de Maramures, Suceava ori Bihor, zone foarte pitoresti, insa indepartate de Bucuresti, Hunedoara este mai aproape, iar drumul il vei parcurge in maximum 4-5 ore, cu ajutorul unui autoturism obtinut de la o companie de inchirieri masini. Fara alte introduceri, iata care sunt cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita in aceasta zona extrem de ofertanta a tarii:

1. Castelul Corvinilor (Huniazilor). Poate cel mai cunoscut simbol al judetului, castelul este impunator prin arhitectura sa gotica, specifica perioadei medievale. Pe rand, proprietatea spectaculoasa a apartinut regilor Iancu de Hunedoara, apoi Matei Corvin.

2. Cetatea Deva. Dupa ce parchezi autoturismul obtinut prin servicii de inchirieri masini, te vei aventura in interiorul Cetatii Deva, construita in secolul al III-lea, cu scop de observare si aparare. Situata la o inaltime de 380 de metri, deasupra orasului resedinta de judet, cetatea este si acum in plin proces de reconstructie. Accesul se face fie cu ajutorul telecabinei, fie pe jos, pe aleile parcului dimprejur.

3. Cheile Glodului. Drumul cu autoturismul companiei de inchirieri masini este unul pitoresc, insa nu poate intrece in frumusete Cheile Glodului. Extrem de spectaculoase, cu zone salbatice, aceste chei se afla la granita dintre judetele Hunedoara si Alba si cu siguranta vor reprezenta cea mai memorabila parte a concediului tau.

4. Geoagiu-Bai. Una dintre cele mai vechi statiuni din Romania, Geoagiu-Bai dainuie si astazi, fiind mult mai ingrijita decat Baile Herculane sau alte localitati similare. Baile daco-romane, cu o vechime de peste 2.000 de ani, fac din Geoagiu-Bai una dintre “perlele” turistice ale judetului Hunedoara.

5. Sarmizegetusa Regia. Nu in ultimul rand, in Hunedoara se regaseste cea mai cunoscuta cetate din Romania, capitala Daciei si cel mai important centru politic, militar si spiritual al vremii. Dupa ce Dacia a fost cucerita de imparatul Traian, in anul 106, capitala a fost mutata la Sarmizegetusa Ulpia Traiana, insa vestigiile Regiei inca atrag mii, poate chiar zeci de mii de turisti anual.

Apeland la serviciile de inchirieri masini FocusRent.ro, vei beneficia de urmatoarele avantaje:

– masini sigure, mai noi de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi si supuse unei inspectii temeinice inainte de a-ti fi inmanate;

– posibilitatea inchirierii de autoturisme din toate clasele auto, de la economy, la luxury, SUV si chiar microbuze, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international (Skoda, Volkswagen, Opel, Audi, Mercedes, BMW);

– servicii de inchirieri masini pe termen scurt si lung, pentru persoane fizice, respectiv juridice;

– transparenta totala in ceea ce priveste preturile, intrucat pretul afisat pe site include toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta).

Articol realizat de iAgency.ro

Back to top button