glasul-hd.ro Web analytics


Publicitate

(P) Top 3 dispozitive pe care le poți folosi pentru a scăpa de șoareci

În 2020 este mai ușor ca niciodată să scapi de șoareci, atâta timp cât folosești doar soluții eficiente și sigure de combatere. Iar oferta de soluții anti rozătoare este atât de bogată încât alegerea unei metode de combatere a rozătoarelor a devenit o adevărată provocare.

Cu toate acestea, nu încape îndoială în legătură cu faptul că aparatele cu ultrasunete anti rozătoare sunt fără dar sau poate cea mai eficientă metodă de combatere disponibilă la ora actuală pe piața din România.

De aceea, în acest articol ne-am propus să oferim 3 recomandări de aparate de alungat rozatoarele care chiar dau rezultate. Astfel, dacă ești în căutarea unui aparat anti șoareci care să nu te dezamăgească, atunci ar trebui numaidecât să încerci unul din modelele pe care le recomandăm în rândurile următoare:

3D Stereo Wave Pest Repeller

În topul celor mai vândute dispozitive anti dăunători de pe PestRepeller.ro, prima poziție este ocupată de către aparatul 3D Stereo Wave Pest Repeller. Iar faptul că atât de multe persoane merg pe mâna acestui dispozitiv ori de câte ori întâmpină probleme cu dăunătorii ne convinge că oferă rezultatele pe care clienții și le doresc.

Acest dispozitiv te poate ajuta să scapi nu numai de rozătoare ci și de insecte sau chiar de lilieci. Este foarte important de precizat faptul că emisia de unde sonore se face în mod multidirecțional, având difuzoare atât orizontale cât și verticale. Ultrasunetele sunt emise în mod continuu iar aparatul poate funcționa în orice mediu interior. Dispozitivul poate proteja o suprafață de până la 1,700 metri cubi la interior.

Dispozitiv anti gândaci și rozătoare cu ultrasunete Pest X Repel PR-500.3

Un alt dispozitiv foarte apreciat pentru rezultatele sale de care a dat dovadă de fiecare dată când a fost folosit în lupta împotriva dăunătorilor este și PR-500.3 care poate proteja o suprafață de până la 200 metri pătrați. Acesta combină ultrasunetele, undele electromagnetice dar și luminile intermitente astfel încât rezultatele obținute să fie cât mai satisfăcătoare.

Astfel, rozătoarele nu numai că vor înceta să se hrănească și să se înmulțească, ci totodată vor decide să părăsească locuința protejată de acest dispozitiv. Mai mult decât atât, pentru ca rezultatele să poată fi observate cât mai rapid, forma și frecvența impulsurilor generate este în continuă schimbare, făcând astfel imposibilă situația în care rozătoarele s-ar putea obișnui.

Pentru o bună funcționare și pentru rezultate cât mai satisfăcătoare este recomandată utilizarea dispozitivului în mod continuu.

Aparat anti rozătoare și insecte Riddex Pluse

Iar cea de-a treia este dispozitivul anti rozătoare și insecte Riddex Pluse. În primul rând acesta se remarcă cu un preț foarte accesibil dar și cu o rază de acțiune foarte bună, de 150 de metri pătrați.

Este un aparat ecologic, prietenos cu mediul înconjurător dar și cu oamenii sau cu animalele de companie. Are un mod de funcționare foarte silențios și totodată foarte eficient.

Acestea sunt așadar cele trei recomandări pe care trebuie numaidecât să le încerci și tu ori de câte ori ai probleme cu dăunătorii. Te vor ajuta să scapi de ei în cel mai scurt timp, așa că nu există motive pentru a nu le încerca!

Back to top button
Close
Close