glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

(P) Descoperă 5 site-uri cu jocuri din care scoți bani reali!

Știai că poți câștiga bani doar din jocuri online? Nu ne referim la credite sau alte tipuri de monede, ci chiar la jocuri din care scoti bani reali! Exact, acum este mai distractiv ca niciodată să îți petreci timpul relaxându-te, în timp ce contul tău crește pe zi ce trece!

Mai mult, dacă îți place să te joci pe calculator și ai experiența necesară în mai multe tipuri de jocuri, acum te poți distra și mai tare, știind că ești plătit pentru acest lucru! În plus, nu ai nevoie de o consolă specială, precum Nintendo, Playstation sau Xbox. Tot ce îți trebuie este un computer conectat la internet și puțina experiență în lumea gaming-ului.

Prin urmare, îți prezentăm 5 site-uri cu jocuri din care scoți bani reali:

  1. Swagbucks

Swagbucks plătește vizitatorii pentru diverse “sarcini”, incluzând și jocurile. Aici poți avea acces la mai multe opțiuni, precum vizionarea clipurilor, shopping, căutarea produselor sau gaming-ul. Poți începe prin a participa la promoțiile zilnice din varii jocuri, unde vei câștiga inițial câțiva Swagbucks, înainte de a căpăta mai multă experiența și a câștiga mai mulți bani.

  1. Point Club

Această platformă te plătește pentru o varietate de lucruri, precum completarea chestionarelor si jucatul online. Înainte de a încerca site-ul cu jocuri din care scoți bani reali, va trebui să ai vârsta de cel puțin 13 ani, alături de o adresa validă de e-mail. Membrii primesc 5$ doar pentru înscriere.

  1. Bingo Mania

Îți place bingo? Dacă da, atunci descoperă această oportunitate de a scoate bani jucându-te bingo. Bingo Mania îți oferă zilnic o mare varietate de jocuri bingo, cu venituri care încep de la 1$ și cresc până ce este declarat un câștigător al rundei. Dacă ești pasionat de bingo, nu uita să treci și acest site la lista cu jocuri din care scoți bani reali.

  1. Second Life

Deși este un joc online scos în urmă cu mulți ani, încă se bucură de un număr stabil de utilizatori. Site-ul încurajează investiția în proprietăți virtuale (imobiliare virtuale), crearea și vânzarea de conținut, vânzarea de gadgeturi, participarea la concerte rock, evenimente și show-uri din joc. Există chiar și situații în care poți fi plătit de un alt jucător doar pentru a sta pe un scaun în fata unui magazin, atrăgând astfel clienții virtuali.

  1. GSN Cash Games

Este o platformă online care abundă în jocuri de tot felul, precum cuvinte încrucișate, puzzle-uri, jocuri de cărți, strategie și altele asemenea. Veniturile vin din competiții cu alți jucători online. Există însă două avantaje de care dispui. În primul rând, poți testa jocul înainte de a intra în competiție, iar în al doilea rând, sistemul de joc îți va alege un adversar pe măsura puterilor tale, ceea ce îți oferă o șansă reală de a scoate bani reali din joc!

Bonus: Slice the Pie

Cu toate că nu este un site de jocuri propriu-zis, ci unul de recenzii muzicale, acesta atrage utilizatori din întreaga lume, oferindu-le un mic venit suplimentar în bani reali. Site-ul a fost făcut cu scopul de a încuraja tinerii artiști să își expună creațiile muzicale și de a primi varii recenzii. Astfel, membrii pot scrie mici comentarii, de câteva cuvinte, în care descriu piesa pe care tocmai o ascultă.

Pentru fiecare dintre recenziile oferite, vei primi o mică sumă de bani, care poate crește pe măsură ce capeți experiență pe platforma. Nu trebuie să îți faci griji în privința genurilor muzicale, deoarece poți da skip la o piesă care nu îți place. Vei avea nevoie de o adresă de e-mail și de un cont valid de PayPal pentru a primi banii, care pot fi transferați odată ce ajungi la suma de 10$.

*Ține cont că o parte din aceste jocuri din care scoți bani reali pot fi accesate doar din SUA, deci asigură-te că ai instalat un VPN în browser, care îți oferă accesul în această regiune geografică.

În concluzie, dacă îți place să îți petreci timp online, acum îl poți face în compania acestor jocuri din care scoți bani reali!

Back to top button