glasul-hd.ro Web analytics


Publicitate

(P) Ce trebuie sa stii atunci cand alegi o companie de inchirieri masini pentru a beneficia de cea mai buna oferta

Ai nevoie de o masina pe termen lung sau pleci in concediu si vrei o solutie avantajoasa de transport? Apeleaza la serviciile de inchirieri masini oferite de o companie serioasa si vei avea o calatorie lipsita de griji.

Ca sa nu intampini probleme si sa ai parte de o oferta avantajoasa, este important sa alegi o companie de inchirieri masini profesionista care are o experienta indelungata pe piata.

Exista trei mari categorii de servicii de inchirieri auto:

  1. Serviciul de inchirieri masini de scurta durata

Persoanele care vor sa plece in vacanta sau vor sa aiba o aparitie de senzatie la un eveniment pot inchiria o masina pentru o durata scurta de timp. Acestia vor gasi masini, incepand de la categoria economy, la SUV-uri, pana la clasa luxury. Iata cateva dintre modelele preferate de romani atunci cand inchiriaza o masina: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, VW Passat, Audi A4, Dacia Duster, Hyundai Santa Fe si BMW X5.

Este important de stiut ca perioada minima de inchiriere a unei masini este de o zi, iar in functie de nevoile tale, o firma serioasa iti ofera flexibilitate in ceea ce priveste perioada de inchiriere a autoturismului.

  1. Serviciul de inchirieri masini pe termen lung

Pentru companii, exista acum serviciul de inchirieri masini pe termen lung, oferindu-le solutii avantajoase pentru administrarea si intretinerea autovehiculelor pe care le vor folosi. In plus, cei care inchiriaza masini pe termen lung vor avea parte de beneficii financiare si fiscale.

  1. Serviciul de inchirieri microbuze

Daca urmeaza sa pleci intr-un teambuilding alaturi de colegii tai sau vrei sa mergi intr-o excursie cu o gasca mare de prieteni, aceasta este solutia ideala: serviciul de inchirieri microbuze. Printre avantajele acestui serviciu, enumeram garantia sigurantei, confortului si costurilor reduse pentru transportul unui grup de persoane.

De ce este important sa alegi o companie serioasa de inchirieri masini?

Este necesar sa te documentezi inainte de a inchiria o masina ca sa poti calatori in siguranta si sa ai parte de servicii de calitate. Iata beneficiile pe care ti le poate aduce o firma cu experienta:

– vei avea parte de transparenta totala in ceea ce priveste preturile. Nu vor exista costuri ascunse daca alegi o companie de inchirieri masini cunoscuta;

– rezervarile vor fi preluate rapid, fie ca sunt facute online sau prin intermediul call-centerului;

– livrarea rapida si gratuita a masinii la scurt timp dupa confirmarea rezervarii;

– indiferent la ce serviciu vei apela, vei avea garantia ca nu vei conduce un autovehicul mai vechi de 5 ani;

– vei avea garantia sigurantei tale si a insotitorilor tai, deoarece fiecare masina este supusa unei inspectii tehnice riguroase inainte sa fie predata clientului;

– toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta) sunt incluse;

– in cazul in care nu mai functioneaza bine o piesa la masina inchiriata, firma va inlocui rapid si gratuit autovehiculul.

Back to top button
Close
Close