glasul-hd.ro Web analytics


Publicitate

(P) Care sunt lucrurile din baie de care TREBUIE să SCAPI! Află acum ce să schimbi pentru a avea o încăpere armonioasă!

Baia este considerată de majoritatea românilor cel mai intim loc din toată casa. Ea trebuie să fie un spațiu în care să îți poți aduna gândurile și sta relaxat. De aceea, este important să te simți în armonie cu design-ul ei interior. Mare parte dintre persoanele care locuiesc la bloc au încă o amenajare defectuoasă în ceea ce privește aspectul băii. În plus, există foarte multe lucruri care s-au demodat și care nu mai sunt utile, dar care se regăsesc încă în casele românilor. Printre acestea se numără gresia, faianța, lavoarul cu picior care ocupă prea mult spațiu, cabina de duș tip cădiță, etc. 

Iată care sunt schimbările pe care trebuie să le aduci băii tale pentru a o transforma într-o încăpere de vis!

  1. Schimbă gresia și faianța

În primul rând, gresia și faianța fac parte din decorațiunile nepractice și demodate care se găsesc într-o baie. Pentru a avea cât mai mult confort, înlocuiește gresia cu un parchet rezistent la umezeala și antiderapant. În ceea ce privește modelul pereților, îi poți vopsi într-o nuanță pastelată și poți amenaja o singură latura cu tapet sau mozaic, în contrast cu restul culorilor. Mai mult, dacă vrei să începi o renovare de la zero, ia în considerare și încălzirea prin podea. Astfel, în sezonul rece nu vei mai întâmpina problema picioarelor reci. De asemenea, lumina din această cameră este extrem de importantă.

      2.Instalează un ventilator pentru aerisirea băii

Camera cu cea mai mare umezeală din toată locuința este baia, mai ales cea de dimensiuni mici, iar la foarte multe dintre blocurile vechi lipsește cu desăvârșire un ventilator sau un geam care să faciliteze aerisirea spațiului. Mai mult, din cauza acestui inconvenient poate apărea mucegaiul, factor negativ pentru sănătatea ta și a familiei tale, în special a copiilor. De asemenea, luminozitatea din aceasta cameră este extrem de importantă. Este recomandat să folosești becuri cu o intensitate puternică și cu o lumină albă, ca cea a zilei, care te ajută să distingi culorile și detaliile cât mai bine.

     3.Inlocuiește obiectele sanitare din baie

Obiectele sanitare sunt cele mai importante elemente dintr-o baie perfect funcțională. Dacă acestea sunt vechi și nu au fost bine întreținute sau curățate, este necesar să le schimbi. Dă  click aici și găsește modelele care se potrivesc cel mai bine viziunii tale și pe care le vezi integrate în design-ul băii. În cazul în care îți dorești o mai bună organizarea a spațiului din interior și, în același timp, o modernizare, înlocuiește cabina de duș cu o cadă de hidromasaj, alege vitrine în locul rafturilor supraaglomerate și o chiuvetă inteligentă, dotată cu senzor de mișcare. 

Așadar, dacă îți dorești o încăpere cât mai armonioasă, este necesar să pornești de la aceste schimbări. Renunță la tendințele demodate și încearcă să îți actualizezi locuința cu accesorii și obiecte de uz casnic cât mai eficiente.

Back to top button
Close
Close