glasul-hd.ro Web analytics


Comunitate

Operatorii din turism se pot promova gratuit la cel mai mare târg de profil din ţară

Agenţia pentru Dezvoltare Economică Hunedoara a anunţat că orice operator economic din judeţ care activează în domeniul turismului se poate promova gratuit în standul judeţului care va fi amenajat la cel mai mare târg de profil din ţară.

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României va avea loc la Romexpo Bucureşti în perioada 21 – 24 februarie. ADEH va deţine şi anul acesta un stand propriu în care operatorii de turism din judeţ îşi vor putea prezenta ofertele fără a li se percepe nicio taxă.
„Anul acesta vom merge pe ideea «7 zile în Hunedoara». Orice operator din domeniul turismului din judeţul Hunedoara îşi poate promova oferta în cadrul standului nostru. Noi asigurăm spaţiu pentru fiecare, fără niciun cost. În cazul în care vreun operator doreşte să îşi trimită reprezentanţi la Târg, va trebui să le asigure acestora masă şi cazare. Noi, la rândul nostru, avem aceste costuri, pe lângă cele cu închirierea spaţiului necesar şi amenajarea standului. La ediţia din noiembrie au fost prezenţi operatori, mai ales din Straja şi Parâng. Vor fi prezenţi şi la ediţia de primăvară. Aşteptăm şi oricare alt operator din judeţ. Cine nu are posibilitatea de a-şi trimite reprezentanţi, ne poate transmite nouă materialele de promovare, iar noi le vom prezenta în cadrul standului”, spune directorul ADEH, Camelia Bedea.

Back to top button
Close
Close