glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Numărul accidentelor rutiere provocate de șoferii băuți la volan crește pe zi ce trece

 

În data de 11.10.2020, în jurul orei 15:00, un bărbat de 51 de ani, din Petrila, în timp de conducea un autoturism pe strada Cimpa, din Petrila (în zona intersecției cu strada Moșici), pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism oprit (producând un eveniment rutier soldat cu pagube materiale).

Conducătorului auto în vârstă de 51 de ani a fost testat alcoolscop, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,26 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

         În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar de cercetare penală.

 

În data de 11.10.2020, în jurul orei 19:30, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Băița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 706A, din direcția Băița – Brad, la un moment dat, pe raza localității Săliște, din neatenție, a lovit un tub din beton aflat în afara părții carosabile (pe partea dreaptă a sensului său de mers).

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto  și a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Băița, pasager al autoturismului.

         În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar de cercetare penală.

Back to top button