glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

NEWS ALERT. Accident grav, pe DN7, la Săcămaș

Impact puternic între două autoturisme, pe DN 7, la Săcămaș. Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp şi, din câte se pare, trei persoane au fost rănite grav.

„Echipajele de pompieri, ale Secției Ilia și Detașamentului Deva, specializate în descarcerare, prim ajutor și stingere au găsit la locul impactului dintre
două autoturisme, trei răniți, dintre care unul încarcerat. Echipele de descarcerare și prim ajutor au acționat concomitent pentru stabilizarea, extragerea din autoturism și salvarea răniților politraumatizati. Cei trei, două femei și un bărbat, au fost transportați, conștienți și cooperanți la Upu Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda .

„O femeie de 21 ani, care a fost încarcerată, a suferit un traumatism cranio facial, traumatism toracic și de bazin. O altă victimă de 45 de ani, a suferit o fractură de membru inferior drept și un traumatism cranian, iar unul dintre șoferi, un bărbat de 48 de ani a suferit un traumatism cranian cu pierderea stării de conștientă, contuzie membru superior drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara , medicul Călin Dumitrescu.