glasul-hd.ro Web analytics


Timp liber

Miami Bici disponibil pe Netflix începând de mâine

„Mâine 1 Aprilie (când altcandva putea sa intre Miami Bici pe Netflix?!?) la ora 10.00 filmul nostru intră pe Netflix.

Deocamdată doar pe Netflix România căci nu sunt gata toate materialele și traducerile pentru Netflix World.
Pentru diaspora sau orice om își dorește sa vadă Miami Bici și NU se află în România va anunț ca cel târziu în cursul lunii iunie acest lucru va fi posibil. Ne mișcăm cât putem de repede.

O parte din mine a murit când am semnat acest deal căci tare îmi doream o relansare în cinematografe pentru că este cumva nedrept ca acest film sa rămână doar cu 552.000 de persoane. Atâți l-au văzut la cinema în doar două săptămâni și o a treia cu amenințarea virusului planând.
Am semnat pana la urmă cu Netflix și a trebuit să-l scoatem din cinematografe forever și asta doar pentru că nu mai pot sta acasă neputincios. Nu știu ce altceva să fac în perioada asta decât să vă ofer această comedie. Dacă reușesc sa vă fac măcar sa zâmbiți în aceste momente grele, în timp ce rămâneți acasă în izolare atunci sunt și eu fericit.

Aș aprecia sa am cele mai multe share uri la aceasta postare. Vreau sa știe toată lumea că mâine, de 1 Aprilie, România poate zâmbi cu Miami Bici. Mulțumesc.” este anunțul făcut de Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Back to top button
Close
Close