glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Mai mulți șoferi inconștienți au fost depistați în trafic de polițiștii hunedoreni

La data de 26.06.2020, în jurul orei 03:40, un tânăr de 29 de ani, din comuna Certeju de Sus, a fost surprins în trafic de poliţişti, pe bulevardul Decebal, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,03 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, însă a refuzat să se supună acestei proceduri.

 

La data de 25.06.2020, în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Hațeg au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din comuna Sântămăria Orlea, care conducea un autoturism pe strada Horea, din orașul Hațeg. În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au constatat că autoturismul este radiat din circulaţie din data de 11.05.2015, de autoritățile italiene.

 

În data de 26.06.2020, la ora  01:40, poliţiştii de ordine publică au observat, pe strada Aradului, din municipiul Petroşani, un  autoturism înmatriculat în Bulgaria, al cărui conducător a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, demarând în trombă.

Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului respectiv, iar în scurt timp maşina a fost găsită abandonată și avariată, pe strada Stadionului, unde a distrus aproximativ 8 metri dintr-un gard confecționat din plasă de sârmă.

În urma verificărilor, poliţişti au stabilit că cel care a condus autoturismul, un tânăr de 20 de ani, din Petroşani, nu posedă permis de conducere.

 

          În cele trei cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

Back to top button