glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

L-aţi văzut?

În data de 23.04.2020, în jurul orei 12:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a sesizat faptul că de circa un an nu a mai putut lua legătura cu unchiul său, Farcaș Nicolae (foto), de 51 de ani, din municipiului Hunedoara, despre care știe că a plecat să lucreze ca şi cioban, la diferite stâne de pe raza județului Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au demarat o serie de verificări, în vederea depistării celui în cauză. Bărbatul are o înălţime de aproximativ 1.70 m., aproximativ 60 kg., constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, față ovală. În momentul de față, nu se cunosc date cu privire la vestimentația cu care ar fi îmbrăcată persoana dispărută.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării bărbatului şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Back to top button
Close
Close