glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Jaf în stil mare. Bijuterii și bani în valoare de 25.000 de lei, furate din casa unui hunedorean

Trei timişoreni au fost reţinuţi de poliţişti în municipiul Brad, după ce au sustras bani şi bijuterii din locuinţa unui bărbat din comuna Baia de Criş. Bărbații au furat din casa omului bunuri și bani în valoare de aproximativ 25.000 de lei.

Jaf în stil mare, la Baia de Criș. În timp ce proprietarul era la nuntă, casa îi era spartă de hoți. O grupare din Timișoara ar fi vinovată de spargere. Timișorenii au intrat în locuința hunedoreanului și au sustras bijuterii și bani, în valoare de aproximativ 25.000 de lei. „În urma cercetărilor efectuate, în data de 27.07.2018, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Brad au luat măsura reţinerii faţă de trei timişoreni cu vârste cuprinse între 28 şi 39 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, în noaptea de 21/22.07.2018, pe raza comunei Baia de Criş. Poliţiştii au stabilit că cei în cauză, profitând de faptul că proprietarul se afla la o nuntă, au pătruns într-un imobil prin forțarea ușii de acces şi au sustras bani şi bijuterii din aur, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 25.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor trei, iar faţă de unul dintre cei reţinuţi, un tânăr în vârstă de 28 de ani, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar.