glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Informații despre poker care te vor da pe spate

Unul dintre cele mai jucate jocuri de cărți din întreaga lume este pokerul. Acesta poate fi jucat live sau într-un cazinou online precum las vegas casino. Deși regulile jocului sunt simple și ușor de învățat, strategia poate fi foarte complicată.

A câștiga bani jucând cărți împotriva altor jucători este scopul jocului. Fie că aveți mâna cea mai bună într-o confruntare, fie că veți câștiga potul, care reprezintă suma pe care pariați, acest lucru vă va aduce bani.

Există numeroase versiuni de poker, printre care Texas Hold’em, Omaha, Stud, Draw, Razz și altele. Numărul de mâini care trebuie jucate înainte ca învingătorul să primească potul depinde de reglementările specifice fiecărei variante. Există amănunte interesante despre poker care vă pot spori plăcerea de a juca.

Peste 100 de milioane de oameni joacă poker

Joculi de poker este foarte apreciat și este jucat în întreaga lume. O estimare a World Series of Poker afirmă că peste 100 de milioane de oameni au jucat poker. Atât jucătorii amatori, cât și cei profesioniști sunt incluși în acest total.

Majoritatea acestor jucători se angajează în poker în scopuri recreative. Cu toate acestea, o mulțime de jucători își iau pokerul în serios. Numai în SUA există 60 de milioane de jucători de poker. În fiecare an, în Las Vegas, are loc cel mai mare turneu de poker din lume. În fiecare an, acesta atrage aproximativ 10.000 de persoane.

Pokerul are o vechime de peste 1000 de ani

Se crede că pokerul a apărut pentru prima dată în China în urmă cu aproximativ 1.000 de ani. Potrivit unor istorici, chinezii au inventat jocul de poker în această perioadă.

În cele din urmă, jocul a fost dus în Europa și pe alte continente, unde și-a extins popularitatea până la nivelul din prezent. Ei l-au denumit “Kong-fu”, care înseamnă “pumnul îndemânatic”.

Pokerul se juca doar cu 20 de cărți

Dacă jucați poker, pokerul cu 52 de cărți s-ar putea să nu fie varianta originală a jocului. Când pokerul a început inițial, erau folosite doar 20 de cărți în fiecare mână.

Acestea erau denumite “pokeri”. Numărul de pokeri folosiți a crescut ulterior la 52, pe măsură ce jocul a devenit tot mai popular. Un pachet standard de 52 de cărți este cel pe care îl folosim astăzi.

Pokerul are o Serie Mondială

În 1970, a avut loc seria inaugurală. De atunci, World Series of Poker a crescut și a devenit cea mai mare ocazie din întreaga lume a pokerului. Are loc în fiecare an în Las Vegas. Evenimentul principal, evenimentul pentru femei și evenimentul pentru copii sunt cele trei evenimente principale.

Evenimentul principal este cea mai prestigioasă competiție a seriei. Oricine dorește să concureze este binevenit. Oricine plătește taxa de înscriere de aproximativ 10.000 de dolari poate participa la evenimentul principal.

Primul joc de poker televizat a avut loc în 1973

Primul an în care a fost transmis publicului larg este printre cele mai intrigante curiozități despre poker. În ciuda istoriei îndelungate a pokerului, primul joc de poker televizat a fost difuzat abia în 1973.

Doyle Brunson și Johnny Moss au jucat în acel meci. Wide World of Sports de pe ABC l-a transmis în direct. A fost o realizare fulminantă care a deschis calea pentru transmisiunile ulterioare de poker.

Cel mai mare meci de poker a fost jucat în Marea Britanie.

În 2013 a avut loc cel mai mare turneu de poker organizat vreodată în Marea Britanie.

Onchan, Isle of Man, a servit drept locație. Au fost prezenți aproximativ 250000 de jucători de poker. În timpul jocului au trecut cinci zile. Cel mai mare premiu a fost de 25.000 de dolari.

Fostul președinte Richard Nixon și-a finanțat campania electorală cu bani câștigați la poker

Richard Nixon, un fost președinte, a fost una dintre persoanele care a beneficiat de poker. Potrivit zvonurilor, Richard era un jucător de poker priceput care și-a exploatat abilitățile pentru a-și finanța eforturile politice.

Unii susțin că putea învinge orice dușman. Alții, însă, afirmă că nu a pierdut niciodată o partidă. Una dintre faimoasele curiozități despre poker este abordarea sa atât în poker, cât și în politică.

Concluzie

Unul dintre cele mai vechi jocuri încă jucate este pokerul. Încă de la începutul timpului, acesta a fost jucat. Unul dintre cele mai simple jocuri de jucat este și acesta. Există numeroase locații în care puteți începe să jucați poker. Creați-vă un cont, apoi începeți să jucați.

Există nenumărate fapte despre poker. Există o mulțime de fapte fascinante legate de poker. Numele jocului, primul joc de poker, cel mai mare joc de poker și chiar primele jetoane de poker sunt doar câteva dintre curiozitățile interesante despre poker.

Back to top button