glasul-hd.ro Web analytics

AdministrațieSănătate

Începând de astăzi, Spitalul Județean de Urgență Deva are o nouă echipă de conducere.

Consiliul Județean Hunedoara a numit echipa de management a celei mai importante unități sanitare din județ, potrivit hotărârii Parlamentului României pentru încuviințarea Stării de alertă și a măsurilor instituite prin H.G. nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia.

Prefectul Județului Hunedoara, Vasilică Potecă, asigură noua conducere, de colaborare permanentă și de sprijin instituțional, în interesul pacienților, al personalului medico-sanitar și al unui act medical și administrativ de calitate.

De asemenea, prefectul județului mulțumește fostei echipe manageriale, formată din dr. Daniela Glodeanu și dr. Marius Blendea pentru profesionalismul și responsabilitatea pe care le-au demonstrat în coordonarea activității Spitalului Județean de Urgență, ceea ce a determinat ieșirea unității medicale din lista națională a spitalelor “COVID 19”.

Totodată, întregul corp medical de la Deva a dat dovadă în fiecare moment al activității, de implicare și dedicare pentru grija față de pacienți și pentru aplicarea tuturor măsurilor sanitare luate în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei, precizează prefectul județului Hunedoara.

Președintele CJ Hunedoara a semnat dispoziția de numire în funcția de manager interimar a domnului dr. Emil Stoica Mariș. Tot prin dispoziție a fost numit și directorul medical interimar, în persoana domnului dr. Lucian Ștefan Miron.

Back to top button