glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Începând de astăzi și până joi, 12 mai 2022, la toate punctele de colectare a deșeurilor menajere din municipiul Hunedoara se pot depozita și deșeuri voluminoase

Primaria municipiului Hunedoara aduce la cunoștință faptul că că începând de astăzi și până joi, 12 mai 2022, la toate punctele de colectare a deșeurilor menajere din municipiul Hunedoara se pot depozita și deșeuri voluminoase (obiecte de mobilier; obiecte sanitare: vase de toaletă, căzi de baie, cabine de duș, lavoare, rezervoare WC etc.; covoare; plăpumi; saltele; parbrize; oglinzi de mari dimensiuni), urmând ca acestea să fie ridicate gratuit de către operatorul de salubritate autorizat Brai Cata.
⚠️ În afara intervalului amintit, deșeurile voluminoase se pot ridica doar la cerere și contracost, de către operatorul de salubritate amintit – informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon 0254-266320 sau 0254-267233.
IMPORTANT!!!
NU se pot depozita la punctele de colectare a deșeurilor menajere resturile provenite din reamenajarea locuințelor (moloz, plăci de rigips, tâmplărie etc.). Aceste deșeuri sunt ridicate DOAR LA CERERE, în baza unui contract de prestări servicii încheiat cu operatorul de salubritate SALUBPREST Hunedoara. Pentru informații suplimentare este disponibil numărul de telefon 0757-888988.
Depozitarea de deșeuri voluminoase în alte zile decât perioada amintită se sancționează cu amendă.
De asemenea, depozitarea la punctele de colectare a gunoiului menajer a deșeurilor provenite din reamenajarea locuințelor se sancționează cu amendă (indiferent de ziua în care se petrece fapta).
Valoarea amenzilor este cuprinsă între 10.000 și 20.000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv între 50.000 și 70.000 de lei pentru persoanele juridice.
Back to top button