glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Încă un concurs eşuat pentru Casa de Cultură

Niciunul dintre cei trei candidaţi înscrişi la concursul pentru postul de manager al Casei de Cultură „Drăgan Muntean” din Deva nu a întrunit toate condiţiile necesare pentru a participa la „competiţie”.

Acesta este motivul pentru care executivul Primăriei Deva a decis să nu meargă mai departe cu procedura. Concursul s-a oprit, de fapt, la faza analizării dosarelor, aşa că de analiza şi susţinerea proiectelor de management n-a mai putut fi vorba.

„Au fost trei candidaţi. Nu se poate dezvălui identitatea lor pentru că am încălca legea. Cert este că niciuna dintre cele trei persoane nu a întrunit toate condiţiile de participare la concurs specificate de noi. Va trebui să organizăm un alt concurs, cât mai repede cu putinţă, bineînţeles, în condiţii legale, pentru că la Centrul Cultural «Drăgan Muntean» avem un director interimar de şase luni. Vom vedea ce spune legea şi în funcţie de asta vom stabili condiţiile de participare la următorul concurs”, spune viceprimarul Devei, Răzvan Mareş.

Primăria Devei a încercat să organizeze un prim concurs pentru funcţia de conducere a centrului cultural amintit în primăvara acestui an, dar nu s-a prezentat niciun candidat pentru că erau acceptate doar persoanele care deţineau studii superioare culturale. La cel de-al doilea concurs, condiţiile de participare au fost înlesnite, fiind acceptate şi persoane care deţin studii în domeniul filologiei sau chiar al jurnalismului.

Citeşte şi:

http://glasul-hd.ro/pretul-tradarii-sau-cat-mai-costa-un-vot-cl-deva/

http://glasul-hd.ro/primaria-deva-cauta-un-jurnalist-sau-un-filolog-pentru-postul-de-director-al-casei-de-cultura/

Tags
Back to top button
Close
Close