glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Impact mortal: O femeie, din județul Hunedoara, și-a pierdut viața în urma unui accident produs în Alba

O femeie și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier petrecut, duminică, pe DN1, în zona localității Miraslău, din județul Alba. Potrivit primelor informații, impactul a avut loc între trei autoturisme, iar cauza pare să fie o pătrundere pe contrasens.

foto 2 accident

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări de la faţa locului, un bărbat în vârstă de 62 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Aiud-Turda, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă faţă de alt autoturism, înmatriculat în Hunedoara, condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din judeţul Hunedoara. Pentru a evita coliziunea, acesta a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 36 de ani, din judeţul Hunedoara. Ulterior, autoturismele au ricoşat în maşina condusă de tânărul de 19 ani.

„În urma accidentului, o femeie de 61 de ani, pasagera în autoturismul înmatriculat în Hunedoara, condus de bărbatul de 36 de ani, a decedat, în drum spre spital. Alte două persoane, pasagere în același autoturism, conducătorul acestuia, precum și șoferul care a provocat accidentul au fost rănite ușor. Cercetările sunt continuate”, a transmis IPJ Alba, dumincă, în jurul orei 19.45.