glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateComunitateSport

History Run 2022 – au mai rămas câteva zile până la startul competiției

In data de 29 mai 2022, Asociatia AlerT in Deva va organiza a cincea editie a evenimentului de alergare History Run. Competitia este singura din tara care leaga o cetate (Cetatea Devei)  de un castel (Castelul Corvinilor) si va aduce la start in jur de 200 de alergatori din toata tara.

Startul se va da la ora 16.00 de la Poarta 1 a Cetatii Deva. Traseul masoara 25,2 km, integral sosea, pe ruta: Deva – Almasu Sec – Popesti – Almasu Mic – Hunedoara. Ca noutate, anul acesta alergatorii putea opta si pentru alergarea in Stafeta de 3.

Finish-ul va fi in pe platoul din fata Castelului Corvinilor Hunedoara. Preconizam ca primii alergatori vor sosi in jurul orei 17.20.

Premierea este programata la ora 20.00, va avea loc in fata Castelului Hunedoara. Vor fi premiate locurile I, II si III la Open Feminin, Masculin si Stafeta. De asemenea, vor fi acordate premii pentru categoriile de varsta, atat pentru Feminin cat si Masculin:

  • 16-18 ani
  • 19 – 29 ani
  • 30 – 39 ani
  • 40 – 49 ani
  • 50 – 59 ani
  • Peste 60 ani

Pe langa alergatori, la evenimentul din acest an  sunt inscrisi un numar impresionant de voluntari, majoritatea tineri din Hunedoara si Deva.

 

Partener oficial al evenimentului este compania Avis3000.

Sponsori: Decathlon, Restaurant si Hotel Werk, OrthoCaffe, Happy Bread

Institutii partenere:  Primaria Deva, Primaria Hunedoara, Crucea Rosie.

Competitia este singura din tara unde tinerii sub 18 ani si seniorii peste 60 de ani au avut posibilitatea de a se inscrie gratuit.

Detalii despre traseu si regulament, dar si imagini de la editiile precedente puteti gasi pe www.historyrun.ro.

Persoane de contact pentru informatii suplimentare:

Dorela Murarasu, presedinte Asociatia AlerT in Deva, telefon 0733 988 288

Back to top button