glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Grupul Avis, în topul firmelor hunedorene

Firmele din cadrul grupului Avis 3000 au fost premiate, vineri seară, la Gala „Topul firmelor hunedorene”, organizată de Camera de Comerţ și Industrie Hunedoara. Primele trei locuri din clasamentul secțiunii Agricultură au fost ocupate de societăți din cadrul grupului Avis 3000, în acest fel fiind recunoscută excelența în afaceri.

Topul firmelor a devenit an de an, fără nicio îndoială, cea mai importantă competiţie în afaceri, care a câştigat notorietate şi prestigiu la nivel local şi naţional. Organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, acest Top constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obţinut în fiecare an rezultate economice foarte bune. „Ediția 2018 a fost una aniversară, cu dublă însemnătate – 100 de ani de la Marea Unire din 1918 și 25 de ani de când CCI Hunedoara premiază excelența în afaceri în cadrul Topului județean al firmelor. Clasamentul firmelor premiate a fost realizat pe baza rezultatelor financiare ale fiecărei firme pe anul 2017, înregistrate la Ministerul Finanţelor Publice. Datele de identificare ale firmelor provin de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, domeniul de activitate din bilanţurile acestora, iar actualizarea lor s-a făcut în baza declaraţiilor comercianţilor. Criteriile de grupare au fost stabilite în funcţie de domeniile de activitate şi mărimea firmei, indicatorii de eficienţă au luat în considerare cifra de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienţa utilizării capitalului angajat”, a declarat directorul CCI Hunedoara, Crinela Gafton.

„Avisarii”, din nou, cei mai buni

La întocmirea clasamentului din acest an au participat 10.528 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate conform metodologiei 2.867 de firme, 1.042 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri. La fel ca în fiecare an, printre firmele ale căror merite au fost recunoscute în cadrul evenimentului organizat de CCI Hunedoara se numără şi societăţile comerciale care fac parte din grupul AVIS. Firmele administrate de Alina State au ocupat primele trei locuri din clasamentul secțiunii Agricultură, în acest fel fiind recunoscută excelența în afaceri. Festivitatea de premiere a fost urmată de o seară românească autentică, cu program artistic susținut de Lena Miclăuș, Asociația Culturală Valea Dacilor – Orăștioara de Sus și cvartetul de viori al Hunedoarei.

Firmele premiate la Topul județean participă la alcătuirea clasamentului național, din care, în acest an, 18 firme din județul Hunedoara sunt situate pe prima poziție. Acestea sunt:

APE MINERALE BACAIA SRL
AQUA CON SRL
CERURIM S.R.L.
DUKE BLUE SRL
EDOROM METAL SRL
EUROSPORT DHS SA
FOLAN INTL S.R.L.
INGECO SRL
LINIAL ELECTRIC SRL
LIVIA INVESTMENT SRL
OKI-4T SRL
ROM LEATHER SOFAS SRL
RO XI WOOD SYSTEMS SRL
SANTIMPEX SRL
SARMISMOB SA
SIGISMUND COM SRL
TEHNOFOR STAR SRL
VEST WEEK – END COM SRL.

Back to top button