glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Finala judeţeană de Cupă se joacă sâmbătă

În finala fazei judeţene din Cupa României la fotbal se întâlnesc Inter Petrila şi Aurul Brad. Partida se joacă sâmbătă, 8 iunie, de la ora 17, pe stadionul „Jiul” din Petroşani. Finala Cupei României va fi prefaţată de alte două finale ale unor competiţii organizate tot de Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Hunedoara.
Astfel, de la ora 14, se vor întâlni copiii din clasele V – VIII de la Colegiul Mihai Eminescu Petroşani şi Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi Petrila. Aceştia îşi vor disputa finala primei ediţii a competiţiei „Din cartier pe stadion”, organizată în parteneriat de AJF Hunedoara şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. Începând cu ora 15.15 va avea loc finala de la „Transformă uliţa în stadion”, în care se întâlnesc Şcoala Gimnazială Băiţa şi Şcoala Gimnazială Dobra.
Festivităţile de premiere ale copiilor sunt programate de la ora 16.30. În pauza finalei de Cupa României vor fi premiaţi şi copiii de la Şcoala de Fotbal Damian Militaru pentru prezenţa lor la Interliga Naţională.
Revenind la meciul dintre Inter Petrila şi Aurul Brad, acesta va fi condus de trei arbitri din primele ligi: Călin Iulian (Liga 1), Gabriel Stroe (Liga 1) şi Romică Bârdeş (Liga 2), toţi din Piteşti. „Vrem să respectăm competiţia, să asigurăm un arbitraj de calitate. Este un eveniment pe care îl tratăm cu cea mai mare seriozitate, mai ales că este pentru prima oară când are loc la Petroşani, pe stadionul Jiul”, a declarat Cristian Petrean, preşedintele AJF Hunedoara.