glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Evaluarea noului y90 și aplicațiile sale pentru utilizatorii de Android

Nova y90 este considerat unul dintre cele mai bune telefoane mobile lansate de Huawei. Acest telefon mobil este uimitor din mai multe puncte de vedere. Are o mulțime de aplicații pentru utilizatorii de Android, iar cel mai bun lucru la aceste telefoane este prețul lor scăzut.

Costul inițial a fost redus. Acum produsul poate fi achizitionat si in rate fara dobanda nova y90.

Aplicații ale lui y90 pentru iubitorii de Android:

Capacitate mare de stocare

  • Ram: 2 GB
  • Stocare: 32 GB

Telefoanele mobile Nova y9o sunt fantastice pentru stocarea unei cantități mari de date. De asemenea, vă puteți salva fișierele, imaginile, videoclipurile, aplicațiile dorite și datele rapid și convenabil. Cu 32 GB de stocare, vă puteți imagina utilitatea acestor telefoane mobile.

Lentila cu un singur modul:

Aceste telefoane mobile au de obicei o lentilă cu un singur modul pentru a înregistra toate activitățile. Puteți vedea că acest obiectiv este situat în colțul din stânga sus al ecranului mobil.

Cea mai bună cameră de captură

  • Camera din spate: 8 megapixeli
  • Camera frontala: 5 megapixeli

Cu o atât de înaltă calitate și cele mai bune camere, aceste telefoane mobile devin populare și de dorit printre iubitorii de Huawei. Puteți face mai multe fotografii simultan. În plus, vei avea și șansa de a realiza un selfie fără distorsionarea calitatii imaginii.

Hardware uimitor:

  • Android: 8.1
  • OS: 4.5

După cum am menționat aici, aceste telefoane mobile sunt folosite pentru cele mai bune sisteme de operare. Cu un sistem de operare tactil atât de unic și distractiv, aceste telefoane mobile vă permit să vă bucurați de câteva funcții unice și de versiunea actualizată a majorității dispozitivelor. Veți putea descărca și instala mai multe aplicații în funcție de nevoile și dorința dvs.

Varietate de scheme de culori:

Cel mai bun lucru despre aceste seturi Huawei este schema lor de culori. Puteți vedea că aceste telefoane vin în mai multe culori, cum ar fi negru și auriu. Aceste telefoane au un panou din policarbonat care vă oferă un aspect mat. În afară de asta, forma și formele lor curbate sunt tot ce ai nevoie pentru a fi convins sa cumperi aceste dispozitive fantastice.

Opțiune de acces la față pentru securitate:

Pe lângă faptul că sunt printre cele mai sigure telefoane mobile, aceste dispozitive sunt cele mai bune pentru a vă securiza telefonul cu opțiuni de acces facial. Pe lângă amprentele degetului mare sau amprentele digitale, puteți utiliza funcția de acces la față pentru a crește securitatea telefoanelor dvs. mobile. Pe scurt, detectarea facială vă poate debloca telefoanele mobile și ecranele acestora.

Durata de viata a bateriei:

  • Capacitate baterie: 4030mAh

Cu o baterie de 4030 mAh, Nova y90 este tot ce ai nevoie pentru a te feri de problemele de încărcare. Puteți utiliza aceste telefoane mobile pentru o perioadă lungă de timp cu doar 10 minute de încărcare. În afară de asta, puteți folosi aceste telefoane mobile și pentru călătorii pe distanțe lungi în perioadele de descărcare mare a sarcinii.

 

Pe scurt, s-ar putea spune că Huawei vă oferă cele mai bune telefoane mobile. Rate fără dobândă pentru noul y90 este o nouă modalitate de a atrage oameni din toată lumea. Acesta este noul preț care este redus în mod special pentru a satisface nevoile clienților de familie din clasa de mijloc. Această ofertă nu va solicita taxe suplimentare.

Am făcut tot posibilul să facem această lectură interesantă și informativă simultan. Sperăm că nu vei rata șansa de a avea pentru tine aceste telefoane mobile bune și ieftine.

Back to top button