glasul-hd.ro Web analytics

Administrație

Evaluarea activității din 2021 a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat astăzi la evaluarea activității din 2021 a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara. A fost prezent și subprefectul Lorincz Szell precum și reprezentanți ai instituțiilor hunedorene ale Ministerului Afacerilor Interne.

Șeful Inspectoratului, col. Marius Dumitru Iosif, a prezentat o sinteză a activității jandarmilor hunedoreni pentru anul 2021, în condițiile în care, pe lângă misiunile obișnuite, ofițerii și subofițerii jandarmi au efectuat zilnic numeroase activități pentru prevenirea răspândirii virusului „SARS-COV 2”.

De asemenea, din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, adjunct al inspectorului general, col. Alexandru Tobă, care a participat prin sistem videoconferință la bilanțul jandarmeriei hunedorene, a transmis felicitările conducerii Jandarmeriei Române pentru activitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara și pentru foarte buna colaborare a Instituției prefectului cu jandarmii hunedoreni.

Prefectul județului, Călin Petru Marian, le-a transmis jandarmilor hunedoreni felicitări pentru dedicarea și profesionalismul de care au dat dovadă în acțiunile desfășurate în cele 365 de zile ale anului trecut.

„Misiunile jandarmilor hunedoreni au fost îndeplinite cu profesionalism, asigurând astfel ordinea și liniștea publică. La toate acestea s-au adăugat activitățile specifice, în contextul pandemiei. Mai mult, acțiunile jandarmilor montani au asigurat prevenirea și protecția turiștilor din stațiunile de munte ale județului nostru, unele misiuni de intervenție fiind deosebit de dificile dar îndeplinite cu responsabilitate. În calitate de prefect al județului Hunedoara vă asigur și pentru următoarea perioadă de colaborarea și implicarea mea pentru ca misiunile dumneavoastră să fie duse la bun sfârșit, toate acestea fiind puse în slujba cetățeanului.” a transmis în mesajul său prefectul județului.

La evaluarea activității jandarmilor din județul Hunedoara au mai participat primarul municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea și vicepreședintele Consiliului Județean, Alin Adam Țambă.

Potrivit echipei de comandă, printre prioritățile anului 2021 ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara se află:

  • Intensificarea misiunilor și activităților desfășurate de structurile montane de jandarmi, cu accent pe siguranța cetățeanului, protejarea biodiversității și a monumentelor istorice, având ca repere proiectele deja demarcate și schimbul de experiență cu partenerii externi.
  • Asigurarea mobilității prin înzestrarea cu mijloace de transport specializate , de producție recentă, concomitant cu menținerea în funcțiune a mijloacelor de transport existente.
  • Optimizarea managementului acțiunilor precum și modernizarea sistemului de comandă și control.
Back to top button