glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateTimp liber

Ediția cu numărul 15 a Târgului de Crăciun de la Sibiu se va desfășura în perioada 11 noiembrie 2022 – 2 ianuarie 2023.

Cel mai frumos Târg de Crăciun din România își deschide porțile în acest an pe data de 11 noiembrie, în Piața Mare din Sibiu, începând cu ora 11.00!🎄
Veți fi întâmpinați cu multe cadouri, mâncare bună, vin fiert și experiențe pentru cei mici.

Numeroși expozanți vor fi prezenți în Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici au fost pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber.

Expozanți veniți din toată țara vor întâmpina vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Betleem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

Spectaculoasele proiecții vor lumina fiecare clădire din Piața Mare și vor întreține atmosfera feerică a evenimentului. Totodată, acestea vor da strălucire întregului Târg într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste.

Back to top button