glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

Două furturi, la sfârșit de săptămână, în Deva și Șoimuș

În data de 20.09.2020, în jurul orei 00:05, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o femeie în vârstă  de 57 de ani, din comuna  Șoimuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta fostului Complex Șoimuş, împreună cu nepoata sa, în vârstă de 14 ani, în jurul orei 23:00, un tânăr de 27 de ani, din comuna Șoimuș, a pătruns fără drept în incinta complexului.

Potrivit reclamantei, tânărul a pătruns în camera în care se afla minora (deşi aceasta a încercat să îl împiedice) şi i-a sustras un telefon mobil, după care a părăsit incinta.

În cauză, poliţiştii au  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, iar față de tânăr au luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând a fi prezentat magistralilor, în vederea luării măsurilor legale.

 

În data de 19.09.2020, în jurul orei 15:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o deveancă în vârstă de 61 de ani, cu privire la faptul că o tânără şi un tânăr, i-au sustras din autoturism portofelul în care se afla o sumă de bani (130 lei şi documente personale).

Cei doi, tânăra de 22 de ani, din Deva şi tânărul de 23 de ani, din Hunedoara, au profitat de faptul că femeia a parcat maşina pe strada Mihai Eminescu, din Deva, însă nu a încuiat portierele, au sustras bunul şi au încercat să fugă, însă au fost observaţi de un martor ocular.

Martorul ocular, un bărbat în vârstă de 40 de ani, le-a solicitat celor doi să îi înapoieze femeii bunul sustras, moment în care tânărul de 23 de ani l-a amenințat pe bărbat cu un cuțit.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de cei doi prezumtivi autori ai faptei, identificați în scurt timp, pe baza descrierii furnizate de partea vătămată, au luat măsura preventivă a reținerii, pentru de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, faţă de cei doi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate.

Back to top button
Close
Close