glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

Două accidente rutiere soldate cu victime

La data de 16.09.2020, în jurul orei 16:00, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Băița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 706 A, din direcția Deva – Băița (la ieșirea din localitatea Chișcădaga), a efectuat o manevră de depășire a unui  alt autovehicul, a pătruns total pe sens opus de mers,  unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de o femeie de 51 de ani,  din comuna Băița.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto.

 În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

 

La data de 17.09.2020, în jurul orei 08:45, o femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Brănișca, în timp ce conducea un autoturism pe DJ706A, din direcția Deva spre Ilia, pe raza comunei Brănișca, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului special – Ambulanță, care avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, condus regulamentar în aceeași direcție de mers de un bărbat de 31 de ani.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule a rezultat și avarierea unui autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 54 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Back to top button
Close
Close