glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Două accidente rutiere, soldate cu doi răniți

În data de 04.06.2020, în jurul orei 09:45, o femeie  din municipiul Deva, în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Crișcior, din direcția Crișcior – Brad,  la intersecția  DN 74 cu un drum secundar, a acroșat cu partea stângă – față a maşinii un biciclist în vârstă de 76 de ani, din  Deva, care, ieșind de pe drumul secundar, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului.

 

În data de 04.06.2020, în jurul orei 13:20, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 48 de ani, din Simeria,  despre faptul că în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe raza satului  Bârcea Mare, a fost acroșat de  un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul evenimentului rutier.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Simeria au identificat în scurt timp conducătoarea autoturismului implicat în evenimentul rutier:  acesta este o tânără de 21 de ani, din Simeria.

La fața locului au fost prezente echipajele medicale, care după acordarea primelor îngrijiri, au transportat victima la spital, pentru investigaţii de specialitate.

 

În ambele  cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. 

 

Back to top button