glasul-hd.ro Web analytics


ActualitatePolitică

„Domnia” PSD la CJ Hunedoara a început cu Mircea Bobora „la butoane”

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Laurenţiu Nistor (PSD), a lipsit de la noul său loc de muncă în prima zi de după preluarea mandatului. La mijloc este însă vorba de o serie de obligaţii legale de care Nistor trebuie să se achite. Acesta spune că îşi va prelua efectiv mandatul de şef al CJ abia de la 1 iulie.

Laurenţiu Nistor deţine şi calitatea de deputat. Conform legii, are la dispoziţie 15 zile pentru a alege între cele două funcţii. Ieri, Laurenţiu Nistor s-a aflat la Bucureşti, unde a participat la lucrările Legislativului. „Trebuie, mai întâi, să-mi dau demisia din funcţia de deputat. Chiar dacă o scriu astăzi (ieri – n.red.), ea nu va putea fi citită în plen decât miercuri, cel mai devreme. Abia din acel moment sunt eliberat din funcţia de deputat. Aşa se face că îmi voi prelua efectiv mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara începând cu data de 1 iulie. Pentru aceste zile, prerogativele de preşedinte al CJ Hunedoara i-au fost atribuite domnului Mircea Bobora (unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai instituţiei – n.red.)”.

Bobora anunţă audit la Spitalul Judeţean

Contactat de „Glasul Hunedoarei”, Mircea Bobora ne-a declarat că prima zi la şefia Consiliului Judeţean a fost una „absolut normală, aşa cum vor fi şi următoarele”. „Sunt foarte multe lucruri cu care trebuie să ne punem la punct, probleme curente care trebuie rezolvate, mai sunt litigiile în care e implicat Consiliul Judeţean, mai trebuie să analizăm posibilităţile instituţiei de a interveni pentru limitarea efectelor inundaţiilor, pregătim un audit la Spitalul Judeţean şi la alte instituţii din subordine pentru eficientizarea activităţii… Sunt multe probleme, dar de-aia suntem acolo, să le rezolvăm”, a adăugat Mircea Bobora.

Noua conducere a CJ Hunedoara a fost învestită în funcţie sâmbăta trecută, Nistor fiind ales preşedinte, Mircea Bobora (pensionat din mediul privat, cu o carieră destul de lungă la Carpatcement) şi Sorin Adrian Vasilescu (fost prefect al judeţului) fiind desemnaţi vicepreşedinţi.

Tags
Back to top button
Close
Close