glasul-hd.ro Web analytics

Administrație

DJST oferă finanţare nerambursabilă pentru proiecte sportive

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Hunedoara organizează în aceste zile un concurs de proiecte sportive pentru primirea de finanţare nerambursabilă de către structurile sportive de drept privat din judeţ. Banii provin din fondurile alocate de Ministerul Tineretului şi Sportului din Programul P5 „România în mişcare”, subprogramul P5.1 „Finanţarea nerambursabilă a structurilor sportive. Suma totală alocată judeţului nostru în cadrul acestui program este de 63.000 lei pentru anul 2018, anunţă DJSP Hunedoara.

Structurile sportive de drept privat de pe raza judeţului Hunedoara care au secţii sportive sau sunt afiliate la Federaţiile sportive naţionale pot contracta în cadrul acestui proiect o singură finanţare pe durata unui an. Valoarea finanţării solicitate pentru un proiect depus pentru concurs trebuie să se încadreze între următoarele limite (minime şi maxime):

– pentru jocuri sportive între 5.000 şi 9.000 de lei

– pentru sporturi individuale între 3.000 şi 9.000 de lei.

Proiectele trebuie întocmite conform Ghidului de Finanţare şi se pot depune la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret în perioada 30 iulie – 17 august. Programul de depunere a proiectelor este între orele 8 – 16.30 de luni până joi şi între orele 8 – 14 în zilele de vineri. Evaluarea şi selecţia proiectelor se va face în perioada 20 – 21 august 2018 la sediul DJSP Hunedoara.

Informaţii suplimentare, inclusiv Ghidul de Finanţare, se pot obţine de pe site-ul www.djsthunedoara.ro şi se pot solicita la sediul DJSP Hunedoara sau prin e-mail la adresa djst.hunedoara@mts.ro.