glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Deva Performing Arts -Ediția Inside Out – Scufița Roșie

Spectacolele din data de 2 septembrie, ora 12: 00, și 3 septembrie, ora 10: 00, vor avea loc în Parcul de la Cetate ( Foișor ) iar spectacolul din data de 4 septembrie, ora 12: 00 va avea loc în Parcul de la Lido !!!

Un păpușar-povestitor acompaniază în aventurile sale o fetiță căreia i se spune și Scufița Roșie. În poveste intervine și bunicuța ei care locuiește în mijlocul pădurii și care se îmbolnăvește. Nepoțica trebuie să-i ducă un coș plin cu merinde care să o ajute să se însănătoșească, însă traseul prin pădure e plin de obstacole.
În această nouă versiune a poveștii, accentul se pune pe interacțiunea cu micii spectatori, în scopul de a le stimula imaginația, creativitatea și pofta de joacă. Concepția este cea de spectacol-atelier interactiv, centrat pe un singur actor care dă viață tuturor personajelor. Narațiunea urmează firul poveștii, iar, pe alocuri, dialogurile sunt înlocuite cu muzică. Întreaga aventură e plină de surprize, de la începutul călătoriei Scufiței Roșii, până la final.

Scufița Roșie și lupul cel flămând
Autor: Frații Grimm
Adaptarea scenică, regia, interpretarea: Ion Iurcu

Durata: 50 min.
Vârsta minimă recomandată: 3 ani

Acces liber, în limita locurilor disponibile!
Accesul spectatorilor în perimetrul delimitat va fi permis doar cu mască de protecție ,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

Back to top button