glasul-hd.ro Web analytics


Timp liber

Deva Performing Arts -Ediția Inside Out – Scufița Roșie

Spectacolele din data de 2 septembrie, ora 12: 00, și 3 septembrie, ora 10: 00, vor avea loc în Parcul de la Cetate ( Foișor ) iar spectacolul din data de 4 septembrie, ora 12: 00 va avea loc în Parcul de la Lido !!!

Un păpușar-povestitor acompaniază în aventurile sale o fetiță căreia i se spune și Scufița Roșie. În poveste intervine și bunicuța ei care locuiește în mijlocul pădurii și care se îmbolnăvește. Nepoțica trebuie să-i ducă un coș plin cu merinde care să o ajute să se însănătoșească, însă traseul prin pădure e plin de obstacole.
În această nouă versiune a poveștii, accentul se pune pe interacțiunea cu micii spectatori, în scopul de a le stimula imaginația, creativitatea și pofta de joacă. Concepția este cea de spectacol-atelier interactiv, centrat pe un singur actor care dă viață tuturor personajelor. Narațiunea urmează firul poveștii, iar, pe alocuri, dialogurile sunt înlocuite cu muzică. Întreaga aventură e plină de surprize, de la începutul călătoriei Scufiței Roșii, până la final.

Scufița Roșie și lupul cel flămând
Autor: Frații Grimm
Adaptarea scenică, regia, interpretarea: Ion Iurcu

Durata: 50 min.
Vârsta minimă recomandată: 3 ani

Acces liber, în limita locurilor disponibile!
Accesul spectatorilor în perimetrul delimitat va fi permis doar cu mască de protecție ,după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

Back to top button
Close
Close