glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Demonstraţie de lupte libere în Cetatea Devei

Multiplii medaliaţi la competiţii naţionale, continentale şi mondiale, luptătorii legitimaţi la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva vor susţine astăzi, începând cu ora 10.30, o demonstraţie de lupte libere pe Platforma Artilerie Vest din Cetatea Devei.

Manifestaţia face parte din seria de evenimente sportive intitulată „Campioni în Cetate”, care se desfăşoară vara aceasta în aceeaşi locaţie.

Luptătorii care vor susţine demonstraţia sunt copii şi tineri cu vârste cuprinse între 9 şi 17 ani, băieţi şi fete, care sunt antrenaţi la clubul devean de profesorii Suraj Moravan, Gheorghe Văcăraşu, Ioan Ailincăi şi Matei Partenie. Între ei se numără şi multipli campioni naţionali şi balcanici la lupte libere şi lupte pe plajă. Aceştia vor oferi participanţilor un spectacol care va cuprinde şi lecţii de tehnici de luptă, de apărare şi de contraatac specifice acestui sport olimpic. Intrarea publicului la acest eveniment este liberă, la fel ca în urmă cu două săptămâni, atunci când a avut loc o demonstraţie de handbal, protagoniste fiind junioarele de la LPS Cetate Deva.

Pentru luptătorii deveni urmează o lună iulie cu două competiţii importante. Mai întâi este Campionatul Naţional de Lupte pe Plajă, care va fi organizat în localitatea 2 Mai – Mangalia, la începutul lunii viitoare. Acesta va fi urmat la scurt timp de Cupa Cetăţii Deva – Beach Wrestling (tot lupte pe plajă), întrecere care este programată să se desfăşoare în incinta Ştrandului Municipal Deva.

Să mai spunem că întreg evenimentul sportiv „Campioni în Cetate” este organizat de Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Tags
Back to top button
Close
Close